Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
-  |  0  Miloš, 17.3.2011 @ 10:17
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Dobrý den,

mám psa s PP, není uchovněn a i přesto jsem ho našel ve vaší databázi. Nejsem členem klubu.

Chci se zeptat, zda mohu svému psíkovi vyplnit informace, jako je telefonní číslo, adresa www, výsledky vyšetření, které máme, jak jsem koukal, od vámi uznávaných veterinárních lékařů. A nebo je nutné být členem klubu, abych mohl toto uveřejnit?

Děkuji
Miloš

257  |  0  Libor Král, 17.3.2011 @ 12:06
D94d7376b090a83c2a6ebd2ef3d100a3
0

Váš pes je v databázi zřejmě proto, že se zúčastnil nějaké výstavy a výsledky jsou zveřejněny na našem webu. Toto je jeden z mnoha pramenů, kterým se naplňuje databáze s informacemi o kavalírech. Nezáleží na tom, jestli jste a nebo nejste členem nějakého klubu. Výstupy z databáze jsou k dispozici všem chovatelům a zájemcům o toto plemeno.

Pokud chcete zveřejnit zdravotní vyšetření, pošlete oskenované atesty na můj mail.

Telefon a adresu atd. můžete opět poslat mailem. Tady je jen otázkou, jestli je to k něčemu dobré, pokud neplánujete psa využít k chovu. Ale je to jen otázka, ne podmínka k zveřejnění.

Jediné, co je vázáno na členství je zveřejnění fotografie. Ty je zatím možné zobrazovat pouze u psů a fen kteří u nás byli zbonitováni, nebo se zúčastnili svodu dorostu. Ale i to se časem změní.

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.