Hledá se páníček pro trikolorního kavalíra.
Po sedmi letech ztratil přízeň svého pána.
Nejraději by uvítal domek se zahrádkou.
Zájemce se může pro informace obrátit na e-mail zlaty.kavalir@seznam.cz.
Dnes dopoledne odjel trikolorní kavalírek k novým majitelům. Bude mít určitě báječný život a já jim moc děkuji za to, že dali nešťastnému pejskovi novou naději.
Míša
Skvělá zpráva Míšo. Přejeme pejskovi i novým majitelům ať jim to spolu klape!
Martina a Libor
Zdravím Míšo,
také jsem se účastnila pátrací akce "nový páníček" a držela kavalírkovi pěsti. Jsem moc ráda, že se pro něj našel nový domov a budu mu moc držet pěsti i dál, aby ho za nějaký čas opět nemusel měnit!!!
Zdraví Andrea
Ahojky,
jsem moc ráda,že se najdou lidi,kteří mají srdce na správném místě:)
Dana
Tak Enží je u nás ve Šternberku. Cestu zvládl na výbornou a aklimatizace probíhá zdárně. Sice vrčí na Ulíka, ale je vidět, že to není agrese ale jeho obavy, co kdyby snaha zkamarádit se byla špatně přijata. Takže vrčí a pomalu se k Ulíkovi přibližuje. Pokud jsme na procházce, problém mizí. Momentálně je na koupání a střihání, protože byl ošmikaný nůžkami jak se dalo. A ráno se mi nacpal do postele. Toho elánu má opravdu na rozdávání. A pryč určitě nepůjde. Doma adoptoval celou rodinu, neví ke komu dřív. Když to trochu půjde přijedeme do Vanova se ukázat, ale to zas závisí na rekonvalescenci Ulíkova oka.
Tak to jsem ráda za tyto zprávy, posílala jsem komu se dalo, jsem moc ráda, že má novou rodinu kde se bude mít určitě dobře, přeji aby se co nejdřív zabydlel. :-)