Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by někdo neměl v autě volné jedno místo pro mne a mého psa až pojede na červnové setkání do Vanova. Jsme od Liberce, ale stačilo by alespoň z Prahy, finančně bych se s vámi vyrovnala. Děkuji moc
Dobrý den, můžu nabídnout místo pro 1-2 lidi a stejný počet pejsků. Jedu v sobotu ráno z Prahy (cca v 7:30). Po skončení setkání však pokračuji směr Brno, takže odvoz zpět bohužel poskytnout nemůžu.
Dobrý den, děkuji moc za Vaši nabídku, mohla bych s tím prozatím takto počítat, já bych mohla přijet v sobotu ráno do Prahy asi 7.20 na Černý Most, původně jsem chtěla jet už v pátek, ale pokud by se nikdo jíný neozval, tak bych byla moc ráda, děkuji moc
Dobrý den,
děkuji za Vaši nabídku ohledně odvozu z Prahy do Vanova na setkání, ale podařilo se mi najít jiný odvoz přímo z našeho směru. Ještě jednou děkuji a budeme se těšit na setkáni ve Vanově.
Super, budete to mít pohodlnější.. Uvidíme se tam.
Dobrý den,
pokud byste se někdo potřeboval dostat v pátek cca po 17 hod. z Prahy na Vanov, mám volné místo v autě. Volejte 724 285 734.
Zdravím všechny účastníky setkání a především organizátory této super akce, která předčila všechna moje očekávání (a ta byla hodně vysoká, protože na loňské setkání jsem slyšela jen chválu).
Takže ještě plná dojmů a zážitků chci poděkovat Klubu a všem, kteří jakkoli přispěli k průběhu víkendového setkání - nechci jmenovat, abych na někoho nezapomněla. Odvezla jsem nejen zbonitovanou fenku a výsledky 3 zdravotních vyšetření, složenou bronzovou zkoušku Pes dobrý spoluobčan, spoustu nových informací o kavalírech - jejich zdraví a chovu, výhry z tomboly a vydraženou super krásnou tašku, nová přátelství a hlavně přesvědčení, že takhle by měl fungovat klub, ve kterém jsem členem.
Díky, díky a brzy nashle :-)
PŘÍŠTÍ ROK JEDU ROZHODNĚ ZNOVU!!!
Připojuji se k Lence a ještě jednou organizátorům děkuji za krásný víkend, který působil jako nervový balzám. Bylo to naprosto úžasné s opět s dalšími novinkami okolo chovu našich královských čtyřnohých přátel. Je mi líto všech, kteří nepřijeli, protože nebudou mít na co vzpomínat. Věřím, že příští rok se sejdeme všichni znovu a pokusím se z mých rozmazlených feňulek vychovat dobré spoluobčanky.
já také moc děkuji za bezva víkend, doufám, že příští rok se nám podaří dorazit včas a v plném počtu :)
Viděla jsem fotky, muselo to být bezva. Zajímalo by mě, kolik asi bylo nejstaršímu účastníkovi setkání? Moc ráda bych jela, bohužel si myslím, že pro našeho čerstvě 12-letého pejska by to již byl příliš náročný víkend.
Pokud vím, tak jedna z nejstarších holek byla Fergie Zlatý kavalír - v únoru jí bylo 12 let - a docela hezky si to tam užívala. Za rok se určitě chystá znovu.
M.Č.
Pokud vím, tak tam byla 12 ruby fenka, 11 BH fenka a můj 10 BH pes a možná ještě další, nejsme si teď úplně jistá, myslím, že by to mohl zvládnout i váš pejsek, Mája
Pokud si dobře vybavuji,tak tam byla ještě starší rubínka 14let,trochu špatně chodila,ale ve vodě byla obratná,měla plovací vestu s uchem na zádach (aby se dala vyzvednout).Byla moc spokojená a šťasná,že je v chumlu s ostatními.Co se týká lidského osazenstva,tak asi nejstarší jsem byla já,neměla jsem sice vestu s uchem na zádech,ale byla jsem také šťasná že jsem v chumlu s těmi milovanými.Běla
Moc nás celou smečku mrzí, že jsme letos nemohli jet, ale příští rok to určitě napravíme a už se těšíme :)))
@Běla: pravda, plovací vestu s uchem na zádech jsi sice neměla, ale ten apartní klobouček to dokonale vyvážil.
p=. !/images/topr.jpg!
A když už tady řešíte nejstaršího účastníka, co takhle nejmladší účastník? Ten zatím zřejmě nevnímal kde a s kým je, protože mu bylo 7 měsíců.
Ale myslím, že to taky zvládl:-)
Díky za odpovědi, jsem ráda, že si i veteráni užívají srazů. Náš Reny společnost a výlety nikdy moc rád neměl, ale brali jsme ho na různé akce v rámci jeho "kvalifikace" společenského psa. Spolehlivě ho to unavilo. Teď si naopak přejeme, aby měl energie ještě dlouho co nejvíce, takže velké výlety už s ním neplánujeme:-)
Pokud byste se rozhodli příští rok zúčastnit, tak váš pejsek samozřejmě nemusí být celou dobu s vámi venku v "akci", ale může si dle libosti odpočinout v chatě a pak zase jít na chvilku ven, seznámit se s ostatními, počuchat si a vyvenčit se, například můj pes má sebou svoji přenosnou tašku, do které si lehne a krásně odpočívá a je spokojen, mějte se hezky
Kéž by náš pejsek také uměl na cestách spokojeně v klidném koutku někde odpočívat:-))
Taky se přidávám k Lence, tahle akce rozhodně stála za to a jsem ráda, že jsme dorazily.
Přednáška o zdraví nezdraví mi sice způsobila lehký šok :)), ale zároveň dala naději, že by to s těmi kavalíry nemuselo být tak zabité, jak se z internetové dálky jevilo. Za to děkuju - a budu se těšit příští rok na další odvážné psí občany. ;)
Posílám odkaz na fotky.