Dobrý den, ráda bych otevřela diskuzní forum na téma překupníků. Právě prodáváme štěňátka a dostala jsem již několik emailů přicházejících z Rakouska. Jejich zájem byl zejména stlačit cenu co nejníže - pod 200 Euro (za zdravé pejsky s PP!!)V e-mailu popisují, jak dobré podmínky bude štěňátko u nich mít. Obracím se na Vás, jestli nemáte třeba podobné zkušenosti?!
Dobrý den!
Nakupujeme od zainteresovaných štěně Cavaliers. Máme zájem, pokud máte
nějaké BH raspolago nebo TRK, muž nebo žena. Máte-li štěňata na prodej,
prosím pošlete nám fotky štěňat, rodokmen a ceny.
Děkujeme Vám za Vaši odpověď.
Lp pozdrav.
Gregor Ogrizek Ještě nemám žádný inz.na štěnátka a už přišlo tohle.Běhal mě mráz po zádech ,je mi jasné ,že někdo se chytne.Děkuji za otevření tohoto tématu ,je to moc nebezpečné.Dávejte si pozor.děkuji Vlasta
Přišel mi naprosto stejný e-mail. Není to poprvé - na podobné vůbec nereaguji. Než bych kontaktovala tyto na první pohled překupníky, to raději nechám rozrůstat naší smečku doma, i když už to začíná být chvílemi až až. Mám sedm fen různého stáří a k tomu dvě tříměsíční štěňata. Ráda bych jim našla nový domov, ale jak říkám - než překupníka, to ať raději zůstanu doma. Jsem moc ráda, když si s majiteli rozumím a občas mi pošlou foto, jak roste štěňátko a napíšou, jak krásně řádí - to opravdu potěší víc, než cokoliv jiného.
Naprosto souhlasím s paní Ivou.
Dobrý den, popsala jsem to velmi pěkně, když necháte smečku rozrůstat doma! Mám doma jednu kavalírku a myslím, že časem bych uvítala další. Přeci jen jsou kavalírci jako chipsy a jeden nikdy nestačí! Vám ovšem v dobrém slova smyslu závidím ... 7 holčin a 3 mimča, to musí být veselo!!! Hodně štěstí!
K oněm emailům, setkávala jsem se s nimi v minulosti dost často. Nechodí jen těm co prodávají, ale také těm co by nějaké zvířátko chtěli koupit. Jejich praktiky jsou různé a bohužel mnohdy také hrůzné!!! Mějte se všichni krásně, zdraví Andrea