Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
101  |  0  Lenka Železná, 14.12.2011 @ 21:03
98c35713af5968b61aeba770697fd85b
0

Otevřený dopis a výzva klubovému výboru, jako reakce na rubriku“ Kavalíří sport“ ve Zpravodaji 3/2011

Vážení členové výboru,
dovoluji se na vás obrátit jako řadová členka s žádostí, aby klub již více nesponzoroval Mistrovství republiky kavalírů v agility.
Letošní, jubilejní 10. ročník, měl být určitým způsobem trochu slavnostní, právě kvůli oné desítce.
Klub, jak bylo zvykem, opět věnoval krásné poháry. Na startovní listině bylo celkem včetně „omladiny“ 27 týmů.
Jaké bylo mé překvapení a rozčarování, že pořádající klub nebyl schopen poslat klubu výsledkovou listinu s pár řádky o průběhu závodů a s fotem alespoň vítězů. Poslat to, co redakci Kavalíra došlo, bych se tedy opravdu styděla. A já se stydím za vás - „agiliťáci“.
Já sama jsem se nabídla, že zasponzoruji a věnuji ceny pro běh „mlaďochů“ za svou chovatelskou stanici, a to tak, aby každý z účastníků dostal na památku pohárek. Jediného, čeho se mi dostalo, byl dotaz, zda mohu být uvedena jako sponzor v propozicích, s čímž jsem samozřejmě souhlasila, ale abych dostala do mailu alespoň fotku vítěze sponzorovaného běhu, o tom jsem si mohla opravdu nechat jen zdát.
Tímto tedy vyzývám výbor, aby částku, kterou každoročně věnoval na poháry pro agiliťáky, věnoval na „lepší účely“ např. na podporu projektu FTR.
Sama jsem šla příkladem a takřka ve stejné finanční výši jsem si objednala krásná přání a kalendáře právě z uvedeného projektu – to je můj sponzorský dar pro příští rok – ale již jiným směrem.
Velmi se mne tato situace dotkla a vzpomínám na zlaté časy, kdy jsme my „stará garda“ vážily podpory klubu právě v oblasti agility a to bez rozdílnosti, zda jsme byly členové klubu či nikoliv.
Tímto prosím, aby můj článek byl zveřejněn v dalším zpravodaji „Kavalír“.
Celé redakci a všem autorům zpravodaje tímto děkuji za krásné čtení v ostatních rubrikách a vážím si té nekonečné denní i noční práce, které zpravodaji dáváte místo toho, abyste se věnovali svým kavalírům. S přáním klidných vánoc a hodně zdraví a polibků od spisovatelské můzy do nového roku
přeje Lenka Železná, CHS Hvězda Prokyon
PS – výsledky pro potřeby klubu zpracuji a pošlu, na fotky nemám autorská práva, tak to bohužel nemohu sloužit.

45  |  0  Běla Sochorová, 16.12.2011 @ 15:34
75ad45d46e3d097a3377e7e9f168bfec
0

Ano Lenko,musím s tebou souhlasit a nedivím se tvému rozhořčení.Ty jediná jsi intenzivně pracovala na zajištění pohárů a propagaci v Mistrovství republiky kavalírů v Agility.Každoročně jsi se bila za sponzorování naším klubem,což se tak stalo.Já osobně jsem poháry na Mistrovství předávala a požadovala jsem od pořádající organizace alespoň zprávu a výsledky do našeho zpravodaje.Byla jsem odkázána na jejich web.stránky.Tvůj návrh na sponzorování projektu FTR přednesu výboru.Lenko děkujeme ti mnohokrát za propagaci sportovců kavalírů v předešlých letech,byla to záslužná práce a zájem o agility se nakonec ukázal.Teď ovšem záleží na stávajících zda to vezme někdo do svých rukou i bez našeho sponzorování.Děkujeme ti za názor a přejeme krásné a pohodové vánoce.

2  |  0  Barbora Banýrová, 19.12.2011 @ 13:53
Dd329fa581a2410e80bde5b75ddc8520
0

Dobrý den, když dal do naší návštěvní knihy někdo odkaz na toto forum nestačila jsem divit. Jsem předsedkyní klubu OSA Panda - Praha, která pořádala letošní MR kavalírků. O akci jsme článek napsali, odkazy na fotky i s článkem a výsledky byli zveřejně hned druhý den u nás na stránkách. Myslím, že malokterý klub hned druhý den po akci má na stránkách veškeré informace včetně takové fotogalerie. Nehledě na to, že fotky byly zveřejněny i článek na stránách časopisu Pes přítel člověka. To je vám asi taky málo že? Vyřizovat přihlášky, zařídit organizaci to vše to vám taky nestačí. Podílelo se na tom dosti lidí, na akci nebyl JEDINÝ PROBLÉM, tak co teď řešíte???? Já myslím, že každý kavalírek a jeho páníček se MR užil. Už jenom tím, že jsme MR dělali jen jako koníček, náš klub z toho neměl nic, protože na akci, na které je pouze 27 psů, tak akorát pokreje rozhodčího, náklady ze SD a pod. Jo a abych zapomnela podotknout ty sponzorské dary se vlastně taky našly samy. Brit,Fitmin,Pes přítel člověka které dali nádherné ceny, tak pro ně rozhodně nebyl problém si odkaz (který jsem jima zaslala)na naše stránky rozkliknout a podívat se, jak celá akce probíhala. Je to od vás sprosté a myslím, že se asi hodně nudíte. To je vše co jsem chtěla k daté diskuzy dodat. Za doborotu na žebrotu. Zdraví Banýrová
Ps: celé fotodokumentace, včetbě článku a výsledků je stále u nás na stránkách v archivu http://www.pandicky.cz/Archiv.htm

257  |  0  Libor Král, 19.12.2011 @ 14:38
D94d7376b090a83c2a6ebd2ef3d100a3
0

@Barbora Banýrová: Obávám se, že jste teď šlápla hodně vedle. Svůj hněv jste teď totiž obrátila na člověka, který pro kavalíří sportovce za svůj život udělal tolik, že Vám dá hodně práce a hodně času, abyste jí jen dohlédla na paty. Celá ta "stará parta", Pavla Guricová, Vašek Růžička ... a právě Lenka Železná dělali nejen to, co popisujete a samozřejmě dodali klubu exkluzivní článek. A měli to rozhodně složitější, než je to dnes. Dávat do Zpravodaje něco, co už si mohl kdokoliv přečíst na webu, to opravdu nepovažuji za vhodné.

Osobně se domnívám, že Lenka nepotřebuje obhajobu. V klubu i na tomto fóru je spousta lidí, kteří si ji i její práci velmi dobře pamatují. Tohle jen krátce pro ty, kteří toho zase tolik nepamatují.

2  |  0  Barbora Banýrová, 19.12.2011 @ 15:41
Dd329fa581a2410e80bde5b75ddc8520
0

Já jsem vedle nešlápla já se jen bráním. Vím, že všichni tito lidí udělali hodně i proto si jich moc vážím. Pokud někdo chtěl ještě speciální článek pro Váš klubový časopis (jiný než byl u nás na stránkách) stačilo to je napsat, JEN si o to napsat. Bohužel nedokážu předvídat, že vám nestačí článek, který je u nás na stránkách. Fotek je pod článkem taky mnoho, stačí si jen vybrat. Jediné co jste po mne chtěli byly výsledky a po Míše Weidnerové fotky. Já jsem obratem zaslala odkaz na článek, fotky (od tří fotografů) a výsledky. Tak kde je ta naše chyba??????

40  |  0  Pavlína G, 20.12.2011 @ 15:28
61f98b37dc1ea355cefbfdd5a14265d2
0

@Barbora Banýrová - Možná je chyba v tom,že jsi poslala JEN TEN odkaz.....zaslat foto,svůj postřeh a článeček osobně-na klub není snad tak pracné.... -- nikoli odkaz - to je oč tu běží....
Takže,tohle bylo opravdu hóódně vedle.

Pěkné Vánoce všem--lidičkám i pejskům....

-  |  0  P.Guricová, 20.12.2011 @ 15:30
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Aha,zase používám tečky.

30  |  0  Zuzana Bayerová, 20.12.2011 @ 16:02
Fdc9af20c20ceac846f5ba60a0d70b6b
0

Naprosto souhlasím. Navíc vůbec nerozumím tomu, proč paní Banýrová zvolila tak agresívní způsob obrany, který mi připomíná, odpusťte mi to přirovnání, hádání babek na trhu. V celém jejím příspěvku není jediný náznak toho, že šlo o nedorozumění a že ji to aspoň trochu mrzí. Zaslat alespoň stručnou zprávu a pár obrázků extra a vyhradit si na to čas, to prostě patří k poděkování a poděkovat je slušnost. Celá ta reakce mi připadá zaprvé v tento čas absolutně nevhodná a za druhé mi jen potvrzuje to, že tato paní zřejmě patří mezi lidi, kteří berou vše jako samozřejmost. Nezlobte se na mě, ale já takové lidi nemám ráda. Takže se také přikláním k návrhu paní Železné, aby klub raději podporoval jiné projekty...

-  |  0  Gigi, 22.12.2011 @ 15:48
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Já tedy zase naopak nechápu, v čem je ta tragédie. Nevidím rozdíl mezi zasláním odkazu na článek a fotky a zasláním téhož přímo (naopak bych to brala jako zahlcování schránky). Ještě tak kdyby byly problémy s přístupností webu, ale to není tento případ...

40  |  0  P.Guricová, 22.12.2011 @ 21:03
61f98b37dc1ea355cefbfdd5a14265d2
0

Jediní,kdo na za to budou "biti" jsou ale budoucí účastníci,pokud tedy ješte nějaké MR KKCHS bude.Nu,což se s tím dá dělat.
Přeji pěkné Vánoční svátky
Pavlína G.

1  |  0  Iva Nováková, 24.12.2011 @ 01:45
681949b814d3f23dcb4fcf64e8f52d7b
0

Jsem docela překvapená úrovní komunikace. Pokud se vyskytne problém, je na místě řešit ho s konkrétní osobou, se kterou mám problém a ne si hned stěžovat klubovému výboru, aniž bych o tom dala dotyčnému vědět. Měla jsem naivní představu, že lidi kolem kavalírů by měl spojovat alespoň zájem o plemeno, teď mi to tak ani trochu nepřipadá.
Je od Vás velice hezké, že jste sponzorovali poháry pro vítěze a my za ně opravdu děkujeme, ale musím se Báry zastat. Byla ochotná celou akci zorganizovat, dala si s tím práci, sehnala další sponzory a myslím si, že všichni zúčastnění si to náležitě užili. Osobně nevidím rozdíl v tom, jestli se pošle odkaz na článek s fotkama nebo jestli se to pošle mailem a pokud to pro Vás byl problém, nebylo nic jednoduššího, než to pořadatelům sdělit a domluvit se na článku.
Paní Železné naši fotku ráda zašlu sama, pokud ji bude chtít. Kdyby se v příštích letech mistrovství kavalírů nekonalo nebo nemělo podporu klubu, bude nám to líto, ale jsem si jistá, že kavalíři z agilitních parkurů nezmizí. Ono sponzorovat zdravotní program také není úplně od věci, protože sportu se může plně věnovat jen zdravý kavalír a sami dobře víte, jaká je v tomto ohledu situace.

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.