A všiml(a) jste si, že už několik let probíhají bonitace a svody jednou v roce v Brodku u Prostějova? Tedy není třeba se trmácet téměř přes celou republiku?
A že jednou ročně také bývá bonitace a svod v rámci víkendového setkání, jehož místo je voleno tak, aby to neměl nikdo příliš daleko?
Pokud by Vám nic z toho nevyhovovalo, všiml(a) jste si, že můžete požádat o individuální bonitaci?
Všechny tyto informace jsou dostupné na tomto webu.
o individuální jsem nikde nic nenašla, asi jsem špatná hledačka a ten Brodek jsem si všimla, ale ty termíny jsou dávány poměrně pozdě:( Jen mi tak nějak bloumá hlavou proč jsou dva kluby, když akce u obou jsou především ve středních Čechách, nebo minimálně v Čechách.
Kde teda najít informace k individuální bonitaci?
Termín první letošní bonitace na webu je a byl uveden v dostatečném předstihu. Termíny dalších bonitací a svodů budou na webu v druhém únorovém týdnu, tedy také v dostatečném předstihu. Uzávěrky na bonitace jsou přibližne 14 dní před jejich konáním.
To že jsou dva kluby, zcela jistě nesouvisí s rozmístěním bonitací a dalších akcí. Jeden klub se jmenuje Kavalír a King Charles Spaniel klub Praha. Z názvu bych odvodil, že bude sdružovat zejména chovatele z Čech (i když ne nezbytně). Ačkoliv nejsem jejich členem, musím se jich zastat, protože i tak pořádají jednu bonitaci na Moravě (konkrétně kousek od Brna). Druhý, klub Čech, Moravy a Slezska, pořádá ročně 4 bonitace, z toho 2 v Čechách a 1 na Moravě a 1 na setkání, které poslední dobou bývá někde na Moravě. Já bych to viděl jako docela spravedlivé rozdělení, pokud jde o kartografický pohled. Z ekonomckého pohledu bude zcela jistě více akcí tam, kde přijde více lidí.
Kde je popsána individuální bonitace "z hlavy" nevím, musel bych to hedat stejně jako Vy. Nicméně zmínka o ní je rozhodně v Dokumentech ke stažení, kde jsou klubové poplatky. Bonitace: 500,- individuální bonitace: 1000,.
Nejjednodušší bude napsat bonitační referentce, kontakt najdete v sekci 'Kontakty'. S ní se určitě domluvíte.
Dobrý den.
Musím se zastat výboru klubu,já jsem moc spokojená na bonitaci jsem byla v Červeném Újezdu i v Brodku.Všude to bylo dobře zorganizované.Spíš musím všem poděkovat,za tolik možností kam s pejskem zajet na bonitaci i svod.Moc děkujeme Věra R.