Děkuji všem zúčastněným v Srnčí za skvělý víkend a už teď se těšíme na další ročník.
Ahoj všem, já za sebe děkuji klubu výboru i všem lidičkám co se opět znovu podíleli. Setkání se mi zdá je rok od roku lepší a to by nebylo možně bez těch co se o něj zasloužili nejvíce. Nerada bych vynechala kohokoliv a proto děěkuji vá všem a pokud jsem s s někým nemohla rozloučit a poděkovatt,byla bych ráda kdyby tento můj e-mail to vynahradil... jedním slovem - setkání bylo opět úžasné, děkuji za něj a už teď se těším na setkání další. Lenka P.
Ahoj všem, i já za naší smečku děkuji všem co se podíleli na organizaci i těm co "jen" přijeli za úžasný víkend. Nádherný víkend, špičkově zajištěný program, zábava i poučení v jednom a zdravotní vyšetření k tomu. Co chtít víc. A co dodat - přihláška je v poště a už si rezervuji termín na příští rok.
Ahoj všem, i já bych chtěla poděkovat za suprový víkend. Velké díky patří organizátorům, bez těch by víkend ani nebyl. Byl to úžasný víkend, bohatý program, skvělé jídlo, super lidičky, no prostě úžasné, co víc si přát. Příští rok jedeme znovu, už teď se těšíme :)
Zdravím všechny kavalíří příznivce a připojuji se se svým veeeeeelkým díkem za setkání, bylo mooooc fajn. Už se těšíme na příští rok!