Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
45  |  0  Běla Sochorová, 20.6.2012 @ 14:47
75ad45d46e3d097a3377e7e9f168bfec
0

Vážení a mílí přátelé,

neodpustím si zareagovat na vaše sdělené dojmy z víkendového setkání v Srnčí. Ani netušíte, jaké hřejivé pocity vyvolávají v těch, kteří se o spokojenost vás všech zasloužili. Jediná a největší odměna, kterou za tu všechnu práci máme, je vaše uznání.

Já sama jsem velmi dojatá z toho, že klub, který je moje dítě, šlape v duchu solidarity a demokracie, pro všechny se stejnými právy. Není to klub Sochorové, manželů Krenků, nebo jak se mě teď naposledy doneslo, manželů Králových. Je to klub, který dává prostor všem těm, kteří přinášejí do společného počínání mnoho svého pohodlí, času a schopností s otevřenou náručí. Dobře míněná kritika je vždy na místě, pokud přináší nejen dobrý nápad, ale i pomoc s realizací. Ale pokud je to jen kritika, tak ta každého brzy otráví. Nebudu jmenovat členy výboru, ale ostatní členy klubu, kteří přispívají svou prací ve prospěch nás všech.

Podívejte se, třeba Míša Čermáková, není členka výboru a co všechno dělá jen proto, že má ráda kavalírky a lidi kolem nich - není třeba komentovat, víme všichni co nám dává.

Míša Vaňková, není ve výboru, je velmi skromná a tichá, ale předvedla tak úžasně precizní práci kolem každoročního setkání i společně se svojí rodinou (ozvučení František a syn Michal).

Lenka Železná, prověřená lety, tichá skromná pracovitá. Moc nám pomohla na setkání s financemi.

Lenka Kovalčíková, moc nám pomohla s bonitací, přihláškami a fotografováním psů, čemuž se chtěla věnovat profesně.

A poslední mimo výbor, Libor Král, toho jsem si nechala nakonec. Ten pracuje i s manželkou nejintenzivněji, není ve výboru a ani nekandiduje. To je člověk, kterého by nám mohl kde kdo závidět, za to co je schopen pro klub udělat technicky, výtvarně, názorově atd. Je vystaven velké kritice za své názory, ale to je vše. Pracuje nejvíc – víc, než samo vedení, administruje webové stránky, připravuje Zpravodaje, zkoušky "Pes dobrý spoluobčan", stará se o zdraví (odběry DNA na EF/CC), kontakt s anglickými chovatelskými špičkami, reprezentuje výtvarnými pracemi atd.

Ale pozor!!! Nikdy nejedná za zády vedení, nebo proti zájmům klubu. Každý svůj nápad nebo názor konzultuje s ostatními, je velmi skromný a svým způsobem i nenápadný. Kdyby nebyla na každém kroku vidět jeho práce, tak by nikdo ani nevěděl, že je tady s námi a pro nás pro všechny.

To je tak asi v kostce vše, co jsem měla na srdci a zároveň vám musím poděkovat za to, co bylo zcela jasné na setkání – všichni jste opravdu Kavalíři: veselí, přátelští, láskyplní, neútoční, bez sklonu k nervozitě.
Těším se s vámi všemi na nejbližším setkání v září, na KV v Liberci. *Nezapomeňte, že slavíme 20 výročí klubu.*

_Vaše_

p>. _Běla Sochorová_

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.