Dobrý den, ve fóru níže (z 8.3.2012) je v příspěvku uvedeno, že jsem zaslala výsledky našeho snažení, ale v klubovém zpravodaji započtené nejsou. Prosím o radu, jak to můžu napravit. Děkuji
myslím asi popohnat pana Růžičku....i my zaslali výsledky
vaclav.ruzicka.eu@seznam.cz
nebio volat na 608071553..........
pro Zuzana Nováková: Tak jak koukám do časopisu kavalír 2012,tak na konci časopisu -výsledky soutěží uvedeny jsou...........pěkný den..
pro Pavlína G.: Ano, máte pravdu, výsledky ve zpravodaji Kavalír 2/2012 jsou, ale pejsek paní Novákové tam výsledky za rok 2011 nemá. Pejskové jsou uvedeni dva, z toho jeden omylem, protože Frenzy z Derylova panství je fenečka... pěkný den.
Dobrý den,
já měla problém opačný, původně ve fóru 8.3.můj pes uveden nebyl ačkoliv jsme poctivě zasílali výsledky. Po několika připomenutí nakonec započten byl a vyhrál. Moc mě mrzí že jsou s tím takové nesrovnalosti, my už se radujeme z 1.místa (a přitom to tak dopadnout nemuselo) na druhou stranu chápu paní Novákovou, kterou musí mrzet že její pejsek započten nebyl.Asi by se to nemělo stávat.
Prosím, aby se mi ozvali případně ještě ti, kteří nejsou uvedení ve zpravodaji ve výsledcích za rok 2011. Spojím se s panem Růžičkou a musíme to dát do pořádku. Lenka Železná
O Zuzce Novákové vím, jen si nejsem jista, zda se to týká jen jí....Lenka
My sice uvedeni jsme, ale v pejscích. Frenzy z Derylova panství je fenečka. Druhé místo by sice bylo krásné, ale větší radost budeme mít, až si ho opravdu zasloužíme :D
Ahojky Petro, o této chybě také vím, opravíme....