V sobotu jedu na klubovku do Liberce a potřeboval bych upřesnit místo konání ve Vratislavicích.Nejlépe jméno ulice a nějaké nejbližší čp. aby se dala nastavit navigace.Předem děkuji za pomoc.
Dobrý večer,
podívejte se na stránky hotelu Zámecká konírna: http://www.hotelzameckakonirna.cz/cz/kontakt.html - výstava by se měla, nepletu-li se, konat v zámeckém parku, který je hned vedle ní.
Mějte se zatím hezky a těším se na shledání!
je to buď ubytovna zámeček, Poštovní 280 Liberec a nebo hotel Zámecká konírna Tanvaldská 49 Liberec. Obojí je v parku kde se výstava bude konat...
Dobrý den. Také mám několik dotazů ke klubovce v Liberci.
Kde se dá v blízkosti zaparkovat? Nějaké větší parkoviště jsem na mapě nenašla a pochybuji, že to jedno přes ulici bude stačit. :-)
Ještě mi nepřišel vstupní list, nejsem jediná? Nebo je něco špatně a mám začít pátrat?
Společenský večer se bude konat taktéž v parku, nebo je zajištěn nějaký blízký objekt, třeba zmiňovaná konírna?
Děkuji všem za informace a těším se na klubovce.
Držte palce ať máme počasí.
Ps. otevřel jsem si mapu výstavního místa a vybral si
místo pro parkování, tak doufám že bude volné a nikdo
mi ho nazabere.
to Zuzana Přívarová
pokud jde o parkování, pak by měla být další parkovací místa z boční strany parku, odkud je volný přístup k prostoru výstavy. Pokud jde o vstupní listy, pak buhužel nevím, ale při nejhorším kontaktujte sl. Jeřábkovou . Společenský večer by se měl konat ve výstavním stanu, pouze za extrémně nepříznivých podmínek bude přesun do budovy.
Já dostla vstupní list už minulý týden v pondělí.
Děkuji za odpovědi. Zítra zavolám slečně Jeřábkové ohledně toho vstupního listu.
Taky doufám, že v tom chladném počasí moc nevymrzneme a když má být chladno, tak snad aspoň nebude pršet. :-)
Pár dnů jsem "rozdýchávala" všechny dojmy a neodolám, abych nepoděkovala Klubu a všem, kteří se na přípravě a organizaci KV a SV podíleli.
Veškeré vaše nápady (film, noviny, letáček k výročí klubu, výzdoba, zázemí pro vystavovatele, doprovodný program, raut,... a určitě jsem na něco zapomněla)a úsilí přineli výborné "ovoce" v podobě krásné výstavy a oslavy klubu.
Už vím, na co jsem zapomněla - na přípitek a na dort a také na domácí pečení, které řada lidiček přivezla s sebou - mňam!
Byl to nádherný víkend (a taky pěkně náročný :-)). Jsem hrozně ráda, že jsem mohla být při tom!
Připojuji se s poděkováním k Lence, byl to opravdu pečlivě připravený víkend plný krásných zážitků, díky! Šárka
Také velmi děkuji všem organizátorům téhle výstavy .Připravili jste skvělý víkend pro nás vystavovatele.Bylo to náročné,ale stálo to za to :) Velký dík :)
Také se připojuji,výstava byla skvěle připravená,všem organizátorům patří velký dík.Byl to skvělý víkend.
I já se připojuji k poděkování všem, kteří se zúčastnili na přípravě a chodu nádherné klubové i speciální výstavy pejsků. Výstava byla skvěle připravena a myslím, že nikomu na ní nic nechybělo. I přez sobotní nepřízeň počasí, náladu a chuť do vystavování to nikomu nevzalo. Ještě jednou všem organizátorům veliké díky. Byl to báječný a nezapomenutelný víkend.