Kdo má ještě zájem o vyšetření DNA testů pro svého pejska,nebo fenku,může se přihlásit nejpozději do 18.října na adresu : libor@artwork.cz
Pár míst je stále volných.
Je to poslední hromadné odebrání vzorků v tomto roce.
Neváhejte a přihlašte se:))
Vyšetření se platí až na místě a nebo se zasílá předem složenkou? a kam?
Zatím je přihlášeno 7 psů. Pokud jich do 18.října bude 20, dostanete mailem info včetně toho kdy a jak zaplatit.
Super,další zájemci se hlásí,ještě pár míst je stále volných,nezapomeňte,přihlásit se můžete stále do 18.října!!!
Vykoukalová
Dnes je poslední den přihlásit pejska,nebo fenku na vyšetření DNA testů.
Tak neváhejte,poslední odběr v tomto roce!!
Dobrý den. Jak to vypadá s přihlášenými psy? Bylo dost zájemců o vyšetření, nebo se odběr odloží na příští rok?
Takže vážení přátelé, přihlásilo se 15 psů. Z toho je jasné, že se vyšetření EF/CC na bonitaci provádět nebude.
Tímto děkuji všem přihlášeným za zájem a pevně věřím, že alespoň někteří z vás to dotáhnou do konce samostatně.
Tak to je veliká škoda,i tak moc děkuji panu Králi za ochotu a vstřícnost uskutečnit nové testování pejsků.
Pokud byste měl někdo zájem se spojit a nechat pejsky společně otestovat v Genomii, dejte mi vědět. Přidala bych se se svojí fenkou.
Pokud bychom dali dohromady 5 pejsků, dostali bychom od laboratoře slevu (tedy, pokud mám správné informace).
Co vím, paní Vykoukalová dává dohromady pejsky, aby jich bylo víc než 5 kvůli slevě.
Dobrý den,
přidala bych se k Vám, mám ročního ruby kavalíra.
Děkuji