Milí přátelé, píši vám, protože dne 23.ledna.t.r. odešla do psího nebíčka moje ze všech nejmilejší kavalírka, fenečka Lilinka. Za dva měsíce by oslavila krásných 15 let.
Promiňte, že zprávu oznamuji až dnes...
To je mi moc líto. Posíláme tam za duhový most naší prababičce a praprababičce pohlazení.
Cítím s Vámi,je to velice těžké překonat toto období,Lilinka měla úžasný věk.
Dana
Je mi to moc líto.Byla to krásná Lady a měla u vás skvělý život.Držte se.
Je mi to líto,byla to nádherná fenka,měla se u vás krásně a co hlavně,dožila se nádhernýho věku.Držte se.
Tuze moc na vás myslím a vzpomínám, jak to Lilince slušelo, když si kráčela pro pohár TOP Veteránů. Nevím, jste-li v kontaktu s paní Gunillou, když jsem s ní a s jejím mužem mluvila naposled, byli potěšeni, že o Lilince vím a že se u vás má skvěle.
Je to pro nás velmi smutné, ale dnes v noci ve věku těsně nedožitých 12 let odešel za svou maminkou Lilinkou CH Fowler Twai z Císařského mlýna
Jindra D.
Paní Záleská, děkujeme za slova útěchy.
Paní Gunille jsme ihned napsali a ona nám odpověděla krásným emailem.
je mi to moc líto, když odcházejí je to velice smutné, nicméně žijí ve svých dětech a já jak po Lili tak i po bráškovi Fabriciovi mám tyto úžasné pejsky doma. :-)
Není nic smutnějšího, než když nám odchází někdo, kdo byl našemu srdíčku velmi blízký. Je mi to velmi líto, soucítíme s Vámi .... Andrea a Lilliinina pravnučka Emilly