Tato informace je určena všem členům Klubu i ostatním uživatelům našich klubových stránek.
V současné době jsou těsně před dokončením zbrusu nové webové stránky klubu, na kterých už měsíce pátek/svátek pracuje jejich tvůrce Libor Král. Nejen že vymyslel novu grafickou podobu stránek, ale také je plní obrovskou spoustou dat, která my všichni využíváme při své chovatelské práci.
Mimo jiné např. detailními informacemi o více než 7 000 kavalírků (ne, nepřepsala jsem se).
Za tuto sysifovskou práci mu patří obrovský dík (a to jsem je ještě vůbec neviděla! - vím ale, jak mi dá zabrat dát pár údajů na naše stránky, které s klubovými nemá vůbec smysl porovnávat).
Zároveň s tvorbou nových stránek nelze stihnout i administraci a aktualizaci informací na těchto současných stránkách, což určitě všichni pochopíte.
Všechny důležité informace k roku 2012-2013, ale najdete v tištěném Kalalírovi 3/2012.
Děkuji vám za pochopení a trpělivost a těšte se mnou na stránky nové.
Lenka
Jee moc se těšíme na nové stránky :)
Taky se těším na nové stránky a doufám, že budou stejné jako dosavadní stránky, co se obsahu týče. Je tady spousta přínosných informací, které jiné chovatelské kluby neuvádějí, o které by byla škoda přijít. Snad budou stránky fungovat tak, jak mají. :-)
Dobrý den, jak to vypadá s novým webem? Začínám mít informační absťák :D
Sice není ještě úplně hotový, ale i tak bychom ho rádi spustili na konci tohoto týdne.
Martina
Už se moc těším!
Taky se už moc těším.
Podle toho, co nám Libor Král ukázal v Olomouci na setkání je opravdu na co se těšit, a jemu bude patřit náš veliké poděkování a smeknutí klobouku.
Rada bych jeste doplnila svoji puvodni informaci.
Liborovi v plneni novych stranek vydatne pomaha (a nekdy, jak to my zeny perfektne umime, i metodicky vede) Martina Kralova.
Přátelé já nevím jak vy, ale podle mě všechny Liborovy výtvory stojí za to a mají svoje kouzlo, takže i když jsem neviděla ani zlomek z nové podoby klubových stránek, strašně moc se na ně těším spolu s vámi. Přeji krásný den, Lenka
Jsem přesvědčena, že nové stránky tvořené skutečným znalcem a hlavně milovníkem kavalírků budou skvělé. Moc se těšíme na první návštěvu.