http://play.iprima.cz/iprima/314602/all
Po shlédnutí této reportáže možná někteří pochopí, proč psa s průkazem původu. Vím, že toho proběhlo už hodně, ale opakování je matka moudrosti.
Reportáž jsem viděla, ale nevím, Leni, jestli další lidé pochopí :-( Nějak potom na mě padl spíš takový splín, že pařez zůstane pařezem a ...... Mám totiž vlastní zkušenost, známá (žádné nízké IQ) si pořídila čistokrevnou fenu," no, my ji máme asi z množírny,vypadalo to tam hrozně, ale je hezká, tak jsem tam poslala i kamarádku " :-( , co na to říct??
Reportáž jsem viděla, určitě díky za ni i každou další. Považuji za vhodné veřejnost informovat a poučit, jaký je rozdíl v tom, když si domů přinesou štěňátko z kvalitního chovu a nebo ubožáčka z množírny. Zatím hodně lidí vnímá PP jen jako předraženou vstupenku do výstavních kruhů, kterou stejně nepotřebují a proto se ve většině případů uchýlí ke koupi pejska bez PP. A tím, často i nevědomky k přímé podpoře množíren. Přelom nastane až tehdy, když si lidé uvědomí, že kupní cenou investice do pejska nekončí, ale teprve začíná. A že ušetření na počátku může vést k tomu, že se jim život jejich mazlíčka neskutečně prodraží. Ale to bude asi ještě běh na dlouhou trať ...