Zdravím, vzhledem k tomu jak fungují a "nefungují" stránky se radši ptám. Přihlašovala jsem tady přes online formuláře fenky na vyšetření a bonitaci v Srnčí, myslíte, že to bude fungovat? Doufám, že ano, je sice čas na nějaký potvrzení,ale radši se ptám, nerada bych o vyšetření a bonitaci přišla. Děkuji za odpověď
Ahoj Luci. Hlásila jsem Belindu na bonitaci v Červeném Újezdu přes online formulář, ale pak jsem se pro jistotu ozvala paní Benovičové, jestli je to funkční. Řekla mi, že jí nic nedorazilo, takže jsem jí poslala přihlášku ještě mailem. Nevím, jestli se od té doby něco nezměnilo, ale v březnu to nefungovalo.
No super, díky za útěchu... :D tak asi radši všechno znova.. :D
On-line formuláře fungovali v březnu a fungují i nyní. Pokud vám po odeslání formuláře přišel mail s tímto zněním:
----------------
Dobrý den,
Klub obdržel požadavek na zdravotní vyšetření Vašeho psa.
Pokud tento požadavek nepochází od Vás, tak tento e-mail ignorujte.
Váš požadavek bude zpracován, pokud ho potvrdíte navštívením následující stránky:
-----------------
a pokud jste požadavek potvrdili kliknutím na odkaz uvedený v mailu, byl váš požadavek přijat.
Pokud mi Lili napíše jména fenek, které přihlásila, tak to mohu zkontrolovat.
Na březnovou bonitaci byla Belinda přihlášená pře on-line formulář.
Tento uvedený mail je jediné potvrzení, které při přihlašování přes on-line formuláře na svod, bonitaci a vyšetření dostanete.
Martina Králová
A jo, máte pravdu, paní Králová, ten mail jsem dostala. Ale když jsem na další den mluvila s paní Benovičovou, tak online přihláška se k ní nedostala, proto jsem jí to poslala raději mailem. Kdo teda online přihlášky zpracovává? Když se pes přihlásí online, budou o něm na bonitaci vědět?
Také jsem tento mail potvrdila, ale právě mi včera paní Benovičová psala, že jí nic nedošlo.. Radši vše znovu pošlu mailem.
Posílat znovu nic nemusíte. Máte přihlášenou fenku BELTINE Budweiser Cavalier
na bonitaci a na vyšetření BELTINE Budweiser Cavalier-srde, pately. Dále HENRIET z Panství Lomnice-srdce a DELINKA Líbezné tváře-srdce, pately.
Do klubových stránek má přístup administrátor a já. Poté co zkontrolujeme přihlášky je před bonitací posíláme Heleně Benovičové.
Takže, všechny formuláře fungují a na bonitaci budou stejně jako byly na jaře.
super, děkuji za upozornění, nerada bych hlavně o vyšetření přišla. :)