A už je to tu zase, opět mám potřebu prověřit loajalitu a smysl pro humor mých kavalířích přátel...tedy v Kutné Hoře jste mi předvedli opravdu skvělou ukázku - kdo tam nebyl, tak může jen litovat, že neviděl, jak se mi do kruhu na seniorhandling nahrnulo snad padesát lidí, o kterých Pavel Krenk tvrdil, že jsou regulérně přihlášení...no neskutečná legrace...
Teď bych vás poprosila o účast na akci, která by měla podpořit činnost nadšených lidí, kteří si říkají Encyklopedisté a zcela nezištně se snaží o naprosto úžasné a já doufám, že ne nemožné věci. Můžete se podívat na www.encyklopediste.cz a uvidíte, jak velký kus práce mají před sebou...
No a jejich projekt Galerie pod mostem mě zaujal natolik, že jsem se rozhodla také přispět troškou do mlýna a navrhla jim uspořádat vizitku plemene kavalír pro všechny kolemjdoucí, děti, dospělé, cizince...no prostě kdo tam bude, tomu vysvětlíme, jak úžasné plemeno doma máme
Takže, miláčkové, tuto sobotu, 25.května v 15.00 hodin na náplavce u Jiráskova mostu - Rašínovo nábřeží, Praha 2 vás budu čekat s Alfem a Fíbinkou a budu doufat, že mě v tom nenecháte samotnou. Vezměte s sebou svoje přátelské pejsky a přijďte udělat zase něco pro popularizaci plemene, pro podporu Encyklopedistů, pro odpoledne strávené ve skvělé společnosti...prostě jen tak, pro tu švandu.
Nezapomeňte s sebou očkováky pejsků (kdyby náhodou...), dobrou náladu a nějaké nápady, jak ukázat llidem, že kavalíři jsou nej nej nej
Těším se na vás.
Míša Čermačka
http://www.mapy.cz/#x=14.413884&y=50.074100&z=16&t=s&u=u&umc=9g.waxXtaT¨=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Praha%202%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha
Paní Čermáková, rád bych v sobotu přišel, bohužel již mám jinou neodkladnou povinnost. Snad někdy jindy. Jinak "klubovka" v KH, moje první, se líbila nejen mně,ale i "Kudlákovic" Honey ( Ailey Frinee ).
Paní Čermáková, rád bych v sobotu přišel, bohužel již mám jinou neodkladnou povinnost. Snad někdy jindy. Jinak "klubovka" v KH, moje první, se líbila nejen mně,ale i "Kudlákovic" Honey ( Ailey Frinee ).