Zdravím, přátelé, jakpak se máte?
Ačkoliv jsem již jednou nohou na prázdninách, video, které jsem dostala od báječného Mirka Fabiánka, mě doslova hodilo zpátky do Srnčí... no posuďte sami - http://youtu.be/hdQ2Tjrjn_E100 -
Ten víkend byl naprosto úžasný a už jsem slyšela i to, že je škoda dělat takovou akci jen na tři dny, že by bylo dobré prodloužit si ten skvělý relax na celý týden...tak to je výzva, které těžko odolám :-)
Přátelé, teď čtěte pozorně a 2x -
S Míšou Vaňkovou jsme toho názoru, že kavalíří nadšenci jsou již připraveni na společný týdenní pobyt, aniž by si po pár dnech lezli na nervy :-).
Navrhujeme tedy udělat příští setkání v Srnčí delší - 13.6.2014 - 20.6.2014.
Má to ovšem jeden háček - majitelé kempu chtějí záruku, že opravdu přijedeme a alespoň 80 lidí zůstane jejich hosty v uvedeném období, jinak by nám nemohli zaručit, že celé zařízení bude jen pro nás, což, jak jistě chápete, je nezbytné...jiní rekreanti by se asi dost divili, kdyby jim do chaloupky volně docházeli a odcházeli (s půlkou bábovky v držce) kavalíři.
Ale teď!!! Pokud si myslíte, že příští červen na celý týden v uvedeném datu přijedete do Srnčí, nahlašte se mi na zlaty.kavalir@seznam.cz. Pokud nás bude dost, tedy těch, kdo dopředu složí zálohu a necukne týden předem, slibuji, že každý den zažijeme něco skvělého - agility, coursing (ten se letos moc líbil) nácvik výstavního předvedení, úprava kavalíra...to je jen lehká ukázka toho, co všechno bude pro nás - pro vás připraveno.
Tak jak, miláčkové? Jdete do toho se mnou?
Už se na vás všechny moc těšánkuji :-)
Míša Čermačka
Ahojky lidičky a Míšo obzvlášť,
to je tedy nejen výzva, ale i úúúúžasnýýýý nápad. Vzhledem k tomu, že jsem letos vynechala a mám čeho litovat, můžu zodpovědně prohlásit, že já rozhodně jedu !!! Jen jsem trošku na pochybách zda bude v možnostech všech co by chtěli - opustit rodiny a i práci na celičký týden. To už ale ať si každý zváží dle možností.
Děkuji za nabídku a už se mažu přihlašovat.
Lenka Polačka se smečkou :-)
Ahojky,
po pravdě, když jsem četla všechny ty ohlasy na facebooku i tady na klubovém webu a slyšela, jak to bylo letos skvělé, tak mě mrzelo, že jsme nemohli jet. No, kdybychom neměli od Tesinky tak krásná štěňátka, tak by mi to bylo líto, ale ti prckové mi všechno vynahradili.
Ale stejně. Příští rok si tuhle srandu nechci nechat ujít!
Takže jo, přijedu a se mnou předem neurčitelný počet kavalírů :-)
Lenka
Zní to úžasně, ale hrozí se to dostat do konfliktu se školními výlety, závěrečnými zkouškami atp. - což takhle zvážit i varianty
a) prodloužený víkend (středa večer/čtvrtek ráno az neděle) v uvedeném termínu
Nebo
b) posun na období prázdnin (nebo začátek září)
Každopádně my tam příště jet MUSÍME - o tom není debata ;)))
Bylo to skvělé! (A nepochybuju, že zas bude)
Petra
Souhlasím s Petrou, kdyby se to posunulo blíž k prázdninám nebo alespoň čtvrtek, pátek, sobota, neděle. Bylo by to aspoň pro mě lepší, jelikož budu mít závěrečné zkoušky, ale vše je o na vás :-)
Skvělý nápad, ty dva dny uběhly bohužel hrozně rychle....Pokud to bude možné přikláním se k posunu na prázdniny. Když ne nevadí, já budu chtít určitě...:-))
Skvělý nápad,ale posunout na prázdniny nebo "jen" prodlouźený víkend je pro mne taky přijatelnější,vím,že v červnu týden dovolené určitě nedostanu :-(
Skvělý nápad,ale posunout na prázdniny nebo "jen" prodlouźený víkend je pro mne taky přijatelnější,vím,že v červnu týden dovolené určitě nedostanu :-(
To je super,nešlo mi to odeslat,a teď to tu mám nékolikrát :-)))), omlouvám se .-)
Tak to bude paráda. Ale hlasuji pro prodloužený víkend, nebo přesun na prázdniny.
Zdravím všechny,
s úžasem sleduji, jaká diskuze se tady rozvinula, sotva jsme se vrátili zpět do reality:-(. A nemůžu popřít, že mě to velice těší.
Jak dlouho bude trvat příští "prodloužený víkend", jestli týden nebo třeba jen 4 dny záleží jen a jen na vás, na jak dlouho chcete být mezi skvělými lidmi a chlupáči.
Co se týká termínu, je to nejposlednější termín, který můžeme mít k dispozici. Na přelomu června a července nám nikdo jakékoliv středisko nepůjčí, protože se chystají tábory a bude tam plno dětí. A to nemluvím o prázdninách. To nepřichází vůbec v úvahu.
21.6. 2014 je výstava v Brně - taky termín posunují od prázdnin, aby měli účast.
A v září? To je zase tzv. Kavalíří slet, který pořádájí pí. Fojtíková a Majerníková a myslím že i MIloš Kopecký, a krom toho, v září už bývá ráno docela zima, mnohdy i kolem nuly.....
Při odjezdu ze Srnčí jsem samozřejmě hned zamluvila termín na příští rok - 12. - 15.6.2014. Zatím. Jestli to prodloužíme do 20.6. 2014 se ukáže dle zájemců, jak již psala moje druhá polovina Míša Čermačka.
Je třeba ale jednat rychle, abychom případně termín do 20.6. 2014 prodloužili.
A myslím, že je to rok dopředu, takže dost dlouhá doba na nahlášení dovolených a pod.
Takže přátelé, přemýšlejte, promýšlejte a přihlašujte se, ale rychle.....
Moc se těším, že si to opravdu užijeme....
Všechny zdraví Míša V.
Jako bychom pro ne my nebyli dost dobry tabor ... ;)))
A co tedy od rana 12 (ctvrtek) do neděle 15? Tzn 4 dny místo dvou - to by mohlo klapnout většině, ne?
(A komu ne, muže pod stan dorazit jen na víkend... ;)
Přátelé drazí, prodloužený víkend je samozřejmě možný a jestli to bude čtvrtek a pátek nebo pondělí a úterý, to už asi bude jedno, i když bych určitě s rodinou Vaňků ocenila po náročném víkendu pár volnějších dní...já jen chtěla zjistit, jestli se najde dost lidí, tedy 80, na CELÝ TÝDEN. Pokud ne, nedá se nic dělat, uděláme prodloužený víkend, ale to mi vysvětlete, jak to dělají u jiných plemen, že jim chovatelé přijedou na výcvikový tábor třeba na 14 dní? A není to jen o prázdninách, mají tábory třeba i v zimě - saňová plemena...
Míša
Pozdravuji diskuzní kroužek. Přikláníme se také k variantě prodlouženého víkendu, tzn. od čtvrtka do neděle.
papa Eva Maš.
Bezva nápad udělat delší pobyt, ty 2 dny utečou hrozně rychle. Jsem pro prodloužený víkend-středa večer až neděle. Lenka
Týden mezi kavalíry - to zní skvěle (asi jako kdyby ho milovník umění strávil v Louvru :)), ale schůdněji vidím ten prodloužený víkend. Jak kvůli dovoleným, tak tlačenici jiných akcí.
Zdravím vás tady všechny a taky jsem pro prodloužený víkend. ;)
Zdravím všechny a přikláním se též pro prodloužený víkend (čtvrtek až neděle). Dva dny vždy rychle utečou a člověku se ani nechce zpět do práce. I termín v polovině června je vyhovující :-)
Zdravím, za sebe bych viděl spíš ten prodloužený víkend st večer - neděle.
Zdravím, za sebe bych viděl spíš ten prodloužený víkend st večer - neděle.
Tak já ani nevím jestli sem můžu napsat. Mně se v červnu vždycky hárá Belinka :(, takže vloni jsme to stihli tak tak, letos už ne :(. Chci se pokusit ukecat kamarádku aby si holčičku vzala na pár dnů, ale na celý týden si ji asi nevezme, takže i já jsem za prodloužený víkendík.
Tak já ani nevím jestli sem můžu napsat. Mně se v červnu vždycky hárá Belinka :(, takže vloni jsme to stihli tak tak, letos už ne :(. Chci se pokusit ukecat kamarádku aby si holčičku vzala na pár dnů, ale na celý týden si ji asi nevezme, takže i já jsem za prodloužený víkendík.
nějak to tady blbne, nejdřiv neodesílá a potom několikrát :)
Zdravím, taky jsem pro prodloužený víkend. Sice celý týden se super lidičkama a hafíkama by byl fajn, ale ne každý si může vybírat tolik dovolené a pokud ještě semtam jede na výstavu, moc volných dní mu nezbyde. Ty 2 dny jsou si myslím tak akorát a kdoví, třeba se časem "dopracujem" i k tomu celému týdnu ;-)