Dobrý den, nevím, jestli se špatně dívám, ale uniká mi, zda poplatek za bonitaci mám uhradit předem bankovním převodem a poslat potvrzení o zaplacení (s kopií průkazu původu jako na výstavu), nebo můžu zaplatit až na místě - ? Výši poplatku jsem pochopila.
Děkuji za odpověď a přeji krásné dny
Převodem, nebo na místě ... co Vám vyhovuje víc ...
Ještě mám jednu otázku. Hodláme se zůčastnit bonitace v Brodku u Přerova a nevím, zda můžu vzít manžela s sebou, nebo ho mám nechat doma. Jde o to, že v 16 hod. musí být v práci a z Brodku do té práce to je necelou hodinu. Jinými slovy, zda se dá odhadnout, do kolika hodin to tam asi bude.
Děkuji za odpověď a všechny zdravím
Přijeďte včas a domluvte se s bonitační komisí aby vás vzala mezi prvními. Pak půjdete na poslech srdce a máte hotovo. Takže manžela vzít můžete, do práce to zcela určitě stihne. :-)
POZOR!
Pokud pojedete na svod/bonitaci od Brna po R46, sjeďte z dálnice už na Drysice (sjezd č. 8): http://www.mapy.cz/s/8n7y
Sjezd z dálnice v Brodku je uzavřen kvůli opravě vozovky, (nejde tu na dálnici na směr Olomouc ani najet), tak ať si nezajedete do Vranovic :-).
V Brodku nashle a opravám našich dálnic zdar!
Lenka
Poznámka k bonitaci - ti co platili předem převodem či složenkou na klubový účet, vezměte s sebou KOPII DOKLADU O TÉTO PLATBĚ. ýpisy z účtu chodí jednou za měsíc a tak nemůže pokladní vědět a ověřit, že máte zaplaceno!!!!
Děkujeme.
Dobrý den, jsme na místě ale nemůžem to najít, poraďte Prosím.
Já to taky dost dlouho hledal, příště to najdu, ale přimlouval bych se u Libora o nějakou mapku na stránky.
49°22'11.838"N, 17°5'9.895"E
Tady jsou GPS souřadnice.