Chci se zeptat, jestli zde na stránkách klubu budou zveřejněny výsledky z výstavy na zámku Štiřín.
Děkuji za info Eva
I já bych se chtěla zeptat,jestli budou na těchto stránkách zveřejněny výsledky klubové výstavy ve Štiříně.Děkuji...
Vzhledem k tomu, že nemáme ani katalog ani výsledky z výstav, tak se obávám, že výsledky zveřejněny nebudou. Pokud má někdo výsledky zapsané a bude ochotný mi poslat oskenovaný katalog, výsledky vložím.
Jak tak koukám, nejsou ješté ani na webu pořádajícího klubu :-(
Já zaslala ze Štiřína výsledky mé fenečky ale na stránkach je taky zapsané nemám...poslala jsem okopírovaný PP...bude se tedy tato výstava počítat do bodů na klubového šampiona?
Klubový šampion:
Výsledky z výstav a body pro klubového šampiona se zasílají vzždu začátkem roku jednatelce klubu a nijak to nesouvisí s tím, které výsledky jsou na klubových stránkách zveřejněny.
Výsledky výstav na našem webu:
Na web se zadávají pouze kompletní výsledky výstav. Tato data jsou pak využita při zobrazení "karet" jednotlivých psů. Tedy výsledek ze Štiřína se u Vaší fenky zobrazí až když budou na webu kompletní výsledky z této výstavy. Pokud tedy někdo vůbec zašle požadované údaje, jak Vás prosila manželka v předešlém příspěvku. Zatím nikdo nic.
Martino K.,
večer pošlu scann výsledků KV Štiřín, nejsou ale bohužel 100%, protože jsme nezůstali až do finále.
Na SV jsme nebyli, takže nemůžu sloužit :-(
A není možné získat výsledky od pořádajícího klubu?
...už se to tady na fóru jednou probíralo a vysvětlovalo proč jen výsledky nestačí...
A můžete teda pro ty neznalejší, říci ty důvody, proč nestačí jen výsledky, a co by tam jako ještě mělo být více? všude uvádíte jen výsledky, posudky jsem neviděla, nebo tomu špatně rozumím?.....
No tak teda už nerozumím vůbec.... vždyť přeci ve výstavním katalogu jsou všechny potřebné údaje, ne? Stačí ke každému číslu zapsat akorát známku od rozhodčího, a to jistě druhý klub má k dispozici....