Dobrý den, podle těchto podmínek spočítat i za rok 2013? Miloš
Dobrý den,ano podle této tabulky si prosím spočítejte výsledky už za rok 2013. Ve vašem případě k Vámi zaslaným výsledkům připočtu do chovatelských soutěží bonus za Českého šampiona.
Dobrý den,
mohu si k výsledkům připsat i bonus za Klubového šampiona? Pes splnil podmínky již v červenci loňského roku a Klubu jsem to hlásila, ale oficiálně mu bude ocenění předáno až letos v květnu... Jenže na příští rok už nám bude bonus k ničemu, už na výstavy jezdit nebudeme...
Dobrý den, bonus si připište. O splněné podmínce vím, ocenění předáváme jen jednou v roce na jarní klubovce. Jitka Kratochvílová
Dobrý večer, jaký je rozdíl mezi Šampion ČR + SR a Šampion ČMKU? Děkuji Kopecký
Ahoj Miloši,je to šampionát získaný na výstavách pořádaných ČMKU. Pravidla jsou stejná jako u Českého šampiona, jen s tím rozdílem, že pořadatel MUSÍ být již zmíněná organizace...mezi námi, je to jen další "karamelka", kterou lákají pořadatelé vystavovatele na svoje výstavy :-)
Těším se na setkání v Olomouci.
Míša
Dobrý večer,
keďže mi to stále nie je jasné a nenašiel som odpovede, mám zopár otázok, aby som pri počítaní neurobil chybu -
JUNIOR ŠAMPIÓN – CZ aj SK ? po 25 – 50 bodov, alebo CZ 25 bodov a kedy získaný ? 2013, alebo kedy priznaný na diplome 2013, 2014 ?
VETERÁN ŠAMPIÓN - CZ+SK – 25 bodov, alebo 25 + 25 – 50 bodov a kedy získaný ? 2013, alebo kedy priznaný na diplome 2013, 2014 ?
KLUBOVÝ ŠAMPIÓN CZ 30 bodov, 2013 ?, kedy priznaný 2013, 2014 ?
ŠAMPIÓN CZ AJ SK po 50 – 100 bodov, alebo 50 bodov spolu za oboch a kedy získaný ? 2013, alebo kedy priznaný na diplome 2013, 2014 ?
Ďakujem Palo