V tomto tématu najdete všechny informace nějak související s jarní klubovou a speciální výstavou 2014.
Stejné informace budou i na facebooku v události těchto výstav: https://www.facebook.com/events/1473717892854969/
Ceník testů DNA EFS/CC, na které bude vzorky na klubové výstavě (KV; tedy pouze v sobotu 17.5.)odebírat pracovnice laboratoře Genomia, najdete zde:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=533192366778929&set=gm.1489861297907295&type=1&theater
Odběr, odběrová sada, ověření identifikace psa zdarma - platíte jen vyhodnocení testu, který si zvolíte.
Pokud potřebujete najít ubytování v Kutné Hoře, hledejte zde:
http://www.kutnahora-ubytovani.wz.cz/
Najdete tam hotely, penziony, priváty, včetně kontaktů a mapky s umístěním ubytovacího zařízení ve městě.
Kompletní přehled ubytovacích zařízení v Kutné Hoře najdete i na městském webu: http://www.kutnahora.cz/index.php?sec=11&cid=154
Jsou tam kromě hotelů a penzionů i priváty a kempy.
Ceník testů DNA EFS/CC - platný pouze na klubové výstavě (KV; tedy pouze v sobotu 17.5.), odebírat vzorky budou pracovnice laboratoře Genomia:
EFS (episodic falling syndrome) - 770 Kč / 32,08 EUR
CKCSID (Dry eye, curly coat syndrome - 770 Kč / 32,08 EUR
EFS + CKCSID - 1 160 Kč/ 48,33 EUR
Lokus E - 960 Kč / 40 EUR
DNA profil - 860 Kč / 35,83 EUR
Časy, ve kterých budou probíhat vyšetření na klubové výstavě (sobota, 17.5.):
Poslechy srdce bude dělat MVDr. Markéta Rochová od 10 do 12 hodin.
Odběry vzorků na DNA testy a poradenství s tím spojené - od 9 do 14 hodin.
Milí přátelé, srdečně vás zdravím a pokud mohu poradit s ubytováním, tak velice zajímavé a hezké je přespání v Penzionu Dana Karásková. Žádejte apartmánek v přístavku s vchodem přímo do zahrádky.(Možnost tří lůžek.)Penzion se nachází asi dvě ulice od Kulturního domu Lorec.
Přeji vám i kavalírkům krásnou pohodu, hodně úspěchů a tak trochu závidím.
Milý přátelé a příznivci kavalírů,
připomínám blížící se termín 1. uzávěrky přihlášek na klubovou a speciální výstavu v Kutné Hoře - zbývá 20 dní :-).
Krásný den všem,
Lenka
...připomínám blížící se termín 1. uzávěrky přihlášek na klubovou a speciální výstavu v Kutné Hoře - zbývá 10 dní :-).
Krásný den všem a těším se na viděnou v Kutné Hoře :-),
Lenka
Milý kavalíráři a výstavníci,
dostala jsem několik dotazů, jestli pejsků na vyšetření srdce v Kutné Hoře už je dost - tedy více než 10.
Ano, pejsků už je více, proto také zmizela na úvodní stránce webu v informací k vyšetřením na výstavě tato podmínka. Takže se nemusíte obávat, vyšetření se bude konat.
Platí jen omezení maximálního počtu vyšetřovaných pejsků - 40, ke kterému se ovšem ještě zdaleka neblížíme.
Krásný den a kavalírům zdar,
Lenka
... připomínám blížící se termín 1. uzávěrky přihlášek na klubovou a speciální výstavu v Kutné Hoře - zbývají už jen 2 dny :-).
Stále se můžete hlásit i na vyšetření srdce a odběry DNA na testy EFS/CC
Krásný den všem a těším se na viděnou v Kutné Hoře :-),
Lenka
Vážení a milí vystavovatelé,
termín druhé uzávěrky přihlášek na výstavy se nám blíží - už za 8 dní.
A máme ještě měsíc příprav výstavy před sebou.
Těším se na vás a přeji všem krásné velikonoční svátky.
Lenka
Pokud někdo pojedete na výstavu vlakem, pak na tomto odkazu najdete nejkratší trasu do kulturního domu Lorec - je to 1.1km (17 min. procházka):
http://www.mapy.cz/s/9HY9
Vážení a milí vystavovatelé,
ráda bych vás poinformovala, že k tomuto okamžiku máme na klubovou výstavu přihlášeno 142 jedinců, na speciální výstavu 111, na vyšetření srdce 22 pejsků a fenek a pro odběry DNA na testy EFS/CC se rozhodli majitelé u 14 jedinců.
ZATÍM!
Zatím proto, neboť 2. uzávěrka přihlášek na výstavy je AŽ zítra ve 24:00 hodin :-)
Uzávěrka přihlášek na vyšetření je až 5. května.
Takže kdo jste ještě nestihl, pozapomněl, nerozhodl se,... máte ještě příležitost.
Nashledanou v Kutné Hoře a přeji krásný den,
Lenka
Platbu testů DNA můžete provést buď na místě v hotovosti (přineste si, prosím, přesnou částku) nebo převodem na účet podle instrukce k platbě, kterou Vám pošlou z laboratoře Genomia mailem po zadání odebraných vzorků do jejich databáze.
Milí vystavovatelé,
tak máme konečná čísla přihlášených pejsků a fenek na naše výstavy :-)
Takže na klubové výstavě v sobotu 17.5. uvidíte 163 kavalírů a kavalírek,
na specializované výstavě v neděli 18.5. se předvede 129 pejsků.
Nevím, jak vy, ale já už se těším na tuhle přehlídku našich chlupatých štěstíček.
Doufám, že vy také :-)
Uvidíme se už za 18 dní!
Na shledanou v Kutné Hoře.
Lenka
A dál? :)
Vážení,
.... tak po zadání všech přihlášek máme tyto "stavy":
klubová výstava - 163 kavalírů (86 fen, 77 psů)
speciální výstava - 131 kavalírů (70 fen, 61 psů)
Na vyšetření je přihlášeno zatím:
na poslech srdce 27 pejsků (posledních 13 volných míst)
na odběry DNA 19 kavalírků
Platby za vyšetření:
- srdce - ve výstavní kanceláři
- DNA - v hotovosti laboratoři Genomia na místě nebo převodem na účet (viz výše)
hezký večer
Chtěli bychom letos opět ocenit výstavní úspěchy veteránů za rok 2013.
Bez rozdílu klubové příslušnosti, národnosti a smýšlení. Prostě staré kavalíry/kavalírky.
Prosím vás, pošlete mi do 15. května kopie PP s výsledky za loňský rok e-mailem nebo přes FB.
Protože mám těžce nemocnou maminku, možná nebudu moci na výstavu přijet. Ale můj muž přiveze výsledky i ceny. Míša Čermáková pak rozdá poháry za mne.
Zveřejňuji to pozdě, na poslední chvíli, ale měla jsem a mám teď víc soužení, než obvykle.
Těším se na vaše úspěchy !
Ještě drobná informace či pokyn k poslechovému vyšetření srdce - platí se PŘEDEM ve výstavní kanceláři, prosíme mějte připravenou částku 100,-Kč. Pro přihlášené na poslechové vyšetření "zdarma" nad 4 roky - nezapomeňte originál PP (ne výstav.přílohu) - vyšetření se tam zapisuje!!!!
Těšíme se na shledanou.
Klubová výstava 17.5.2014 - statistika
167 Celkem psů BH BT R TR
77 Psi 29 18 9 11
90 Feny 41 24 7 18
Třídy - psi BH BT R TR
Štěňat 2 1 0 0
Dorost 0 2 1 0
Mladých 10 4 3 2
Mezitřída 4 2 3 1
Otevřená 8 4 2 2
Vítězů 3 2 6 3
Veteráni 1 0 2 0
Přehlídka 1 3 2 3
Třídy - feny BH BT R TR
Štěňat 4 4 0 0
Dorost 3 1 1 0
Mladých 9 7 1 8
Mezitřída 8 5 0 3
Otevřená 9 1 4 3
Vítězů 3 3 1 2
Veteráni 4 3 0 2
Přehlídka 1 0 0 0
Speciální výstava 18.5.2014 - statistika
134 Celkem psů BH BT R TR
61 Psi 24 14 14 9
73 Feny 32 20 8 13
Třídy - psi BH BT R TR
Štěňat 1 1 0 0
Dorost 0 1 1 0
Mladých 8 4 2 1
Mezitřída 4 2 2 0
Otevřená 7 2 1 2
Vítězů 1 2 5 3
Veteráni 1 0 1 0
Přehlídka 2 2 2 3
Třídy - feny BH BT R TR
Štěňat 4 3 0 1
Dorost 3 1 2 1
Mladých 4 3 1 3
Mezitřída 7 6 0 2
Otevřená 7 1 5 1
Vítězů 2 3 0 3
Veteráni 4 2 0 2
Přehlídka 1 1 0 0
Vstupní listy na obě výstavy budu rozesílat začátkem příštího týdne mailem (v 99,99% případech).
VSTUPNI LISTY na výstavy vystavovatelům začínajícím na "ME..." včetně jsem odeslala dnes, zbytek pošlu po odstranění technické chyby během zítřka.
Děkuji za pochopení a trpělivost.
Pokud by vám vstupní list nepřišel, nic se neděje, posílala jsem vám akceptaci přihlášky mailem, takže u přejímky ve výstavní kanceláři nahlásíte své jméno a dostanete desky a další materiály k výstavě.
Na shledanou v Kutné Hoře.
Lenka Kov.
samozřejmě jsem chtěla napsat od A do Me :-)
VÝSLEDKY SOUTĚŽE TOP VETERÁN 2013
Počítáno dle http://www.cavalierclub.cz/cs/club/competitions?cn=kennel; jestliže soutěžící dosáhl titulu V1, byly mu připočítány body jako za NMp, NMf, proto všichni docílili vyšších součtů, než si sami spočetli. K tomuto způsobu výpočtu mne dovedla Míša Čermáková.
FENY
1. Itica Aldaha Gold 129 bodů
2. ICh. Elsa Caroli Regis 86 bodů
3. Feabee Jes Tempo-Krč 78 bodů
PSI
1. Welington Man z Usedlosti Újezdec 160 bodů absolutní vítěz
2. Bonifác Fimfárum 102 body
Blahopřejeme všem veteránkám a veteránům a jejich šťastným majitelům. Poháry jsou připravené.