Asi tak před půl hodinou jsem mrkla do schránky, odkud na mě vypadla zbrusu nová Klubová ročenka 2013.
Od té chvíle sedím a čtu a čtu a čtu. A jsem nadšená!
Myslím, že premiéra téhle novinky vyšla na jedničku.
DĚKUJI!
Tak já jsem na tom podobně jako Lenka. Úplně super ročenka, za kterou musí být tak moc práce! Všem, kdo se na ni podíleli OBROVSKÉ DĚKUJI !!!!
Taky jsem na tom stejně, ještě že žena jela do divadla a mám klid. Autorům obrovské poděkování za odvedenou práci a novou věc.
Souhlasím, nádherné zpracování a super čtení, spousta informací...děkujeme...
nádherná ročenka plno informací DĚKUJEME
Dobrý den,
včera jsem našla ve schránce nové provedení kavalířího čtení - novou ročenku. S nadšením jsem se dala večer do čtení a četla, četla ... je super a krásně zpracovaná. Docela mě bude mrzet, že něco tak super přijde jen jednou do roka??? :)
Krásný den, Andrea L.A.
Od tej chvíle, čo som ju taktiež vytiahla zo schránky, som ju nepustila, pokým som ju nepreštudovala celú. Perfektne spracovaná, veľké množstvo dôležitých a prehľadných informácií, no jednoducho super. Veľká vďaka autorom a budem sa tešiť aj na ďaľšie k roku. Máte jednotku odo mňa.
Tak ,ročenka došla dnes i mě,,,velmi mě potěšila a ještě více skutečnost,že se Leontina Res Pretiosa opravdu ve zdraví a radosti dožila těch 12 .let.Lenko děkuju.PG
Tady se třeba potvrzuje pravidlo: Sportem ke zdraví....u nás to moc neplatilo...ale aspoň někde to funguje...gratuluji.