Takže ,,,čas nevrátíš. Včera se moje milované zlatíčko A3Ch. Leontina Res Pretiosa dožila 12. let.
A já musím říct,že ,i když jsme si tehdy s Lucinkou,tak nějak "zbyly"-byla totiž poslední,byla to láska na první pohled.
Dělá mi jen samou radost.Čas nezastavíš,to je pravda.Lucinka mi ho prostě NAPLNILA,jak mohla.
Ještě minulý týden měla dokonce všechny zuby,ale po "STK" -o 7 z nich přišla a musela na ATB. Ale už zase lítá jako čert/ dle jejích možností -důchodových/a je velmi veselá a zase fit. Tak sem velmi ráda.
A těší mě,že chovatelé došli na to,že kavalír si s jeho vyjímečnou povahou zaslouží,být tu s námi ve zdraví déle,než 6,8,10 let...
Snad budu mít zase šťatnou ruku,až budu vybírat někdy příště dalšího kavalíra
Já mojí Lucince děkuju a přeju jí ještě dlouhý,zdravý a spokojený život,,snad jí budu moci popřát,za rok,za ten další a další
Lucinka je moje,je vyjímečná ve všech směrech,plně napňuje své jméno RES PRETIOSA
Blahopřeji šťastné majitelce a doufám, že co nejvíc našich kavalířích kožíšků se s námi ve zdraví dožije co nejvyššího věku. Poblíž nás bydlí také 12 letá BT kavalírka nesoucí jméno CHS Res Pretiosa a je to stále čilá dáma :)
Blahopřeji k tak úžasnému věku,je to skvělé,když se kavalírek ve zdraví dožije vyššího věku.Přeji,aby holčička Vám dělala radost ještě hodně dalších let.
Jojo,děkujeme i já si to velmi přeju,,radost vždy dělala a dělá,-sluníčko moje milované- :-)
Milá Pavlo a Lucinko, posílám vám oběma gratulaci k tomu krásnému životnímu výkonu. Není nic lepšího.....Lenka
Lenko i tobě děkuji.Škoda,že to tak rychle letí.
Mám doma Leontinky sestřičku Lily a jsem moc rád že nám holky dělají radost i v tomto věku. Je to zlatá fenečka s krásnou povahou a doufám že si s námi doma bude užívat babičkovský věk ještě hodně dlouho.
Jé,pane Jirko,mohl byste mi poslat nějaké foto Lily na mejlík? guricova@seznam.cz
předem děkuju.. Taky Lilince přeju hodně, hodně zdravíčka a ještě spoustu zábavy a Vám radostí v její společnosti. JO,jsou to holky šikovný a pí. chovatelka měla tehdy /v dobách ,kdy se netestovalo vše/ velmi šťastnou ruku. Naše Leontinka /Lucinka/ je prostě ÚŽASNÁ.Tak ,ať máte z Lilinky ještě dlouho radost.:-)