Byla jsem požádána o zveřejnění zkušenosti s použitím Detoxikačního gelu.V zimním období proběhlo v mém okolí infekční průjmové onemocnění,které se nevyhnulo ani mému chovu.V prvním případě s následkem smrti mého psa.Další opakující se případ se neobešel bez antibiotik a podpůrných léků na trávení.Následující případ mě osvítil ,,duch svatý " a použila jsem dávkování Detoxikačního gelu (bez návštěvy veterináře).Po první dávce do tří hodin ustal krvavý průjem a ve večerních hodinách již měl pes chuť na krmení.Druhý den jsem již krmila normálně.Od zimy jsem použila několikrát tento gel v mírnějších případech dietních chyb a vždy s úspěchem.Tak se domnívám,že by neměl chybět Detoxikační gel v žádné psí lekárně.Zajela jsem na adresu EnteroZoo kde jsem Gel zakoupila a kontaktovala jsem se z jednatelem. Napadlo mě,že kdo se podívá na popis tohoto prostředku,bude si ho chtít objednat.Najdete ho na www.enterozoo.eu. Podle zájmu mohu dojednat společnou objednávku na můj email a dodání na Srnčí pro ty kteří tam budou,aby odpadlo poštovné,které činí 120 Kč.Jediným důvodem mé angažovanosti v této nabídce je zbytečná smrt mého psa.
Na Enterozoo jsem četla už hodně kladných diskuzí i na fcb, mala jsem i cenově výhodnější nabídku, koukněte
http://psi-krmivo.cz/43874,cz_entero-zoo-detoxikacni-gel-100g.html
Asi nebude na škodu, mít tento přípravek pro každý případ po ruce :)
Šárka
Entero ZOO detoxikační gel můžu také doporučit. Již 2x jsem ho musela použit a troufnu si říct, že aplikace gelu mé fence zachránila život (také v lednu). Je moji povinno výbavou v lékarničce a také gel vozím s sebou na cesty, pro všechny případy, kdyby náhodou....
O tomto přípravku jsem slyšela,ale ještě nepoužila,v mé lékárně nesmí chybět Probicol - H pasta,na kterou nemohu dopustit i takto krvavý průjem vyléčila a pak dávám pejskům VIYO probiotikum pitíčka,něco úžasného a velice chutného.Blahodárné na střeva.
Ahoj všem, i já jsem využila Entero ZOO a to když mi v noci při venčení štěně border kolie oblízlo ropuchu. Pak i v teď nedávno, kdy řádila střevní chřipka a několik pejsků ve smečce trpělo průjmy a zvracením. Stačilo nasadit a do dvou dnů byl klid, po prvním užití bylo vvidět markantní zlepšení. Nedám na něj dopustit a opravdu doporučuji do každé lékárničky. Pro Danu - Probicol H je dobrý přípravek, pokud ale dojde k otravě, nepomůže, na to je právě Detoxikační Entero ZOO gel. I já ho mám nejen doma, ale nabízím ho ve svém obchůdku Pejsek a Kočička (pejsekakocicka.cz) a to 100g/195,- Kč, 15x10g/385,-Kč nebo 10g/45,-Kč.
Zdravím lidičky.Objednávky na Detoxikační gel převádím na Lenku Polákovou,se kterou jsem se dohodla v Litoměřicích,že balení po 100g přiveze do Srnčí.Bude toho mít dostatek pro všechny zájemce a její ceny jsou výhodnější.
Sakriš, tak v Srnčí jsem to propásla... Neprodává se to náhodou někdě v lékárnách? (Nebo Lenko, nechystáš se třeba na výstavu do Příbrami?)
Peti nene, jedu Klatovy a pak až MB v srpnu. Můžu Ti to ale poslat obyč.zásilkou pokud budeš chtít. A nebo vydržíte do klubovky :-)V lékárně jsem se sice neptala, ale myslím že pokud budou, tak to budou mít pekelně drahý. A prý taky ještě v Hornbachu ho mají v regále, ale tam je za 250,- Kč :-(
napisu ti a domluvime se :-)