Chtěla jsem se pozeptat,kdo zveřejní do sekce Dvorana Slávy ve veteránech,že CH.Isabela Sladká Krása,získala 10.7.2014 Stříbrného Veterána.
Zapsané to má v PP a poslala jsem to v mailu paní Králové.
Myslím si,že právě veteráni a zdraví veteráni jsou chloubou chovu a patří jim toto čestné místo.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
data o veteránech dává a web paní Králová a nebo já.
Děkuji pane Král,již jsem to paní Králové posílala 2x a zatím nic,věřím,že to tam doplníte.
Ano posílala, manželka o tom ví a vede to v patrnosti. A zcela určitě tam všechny veterány doplní. Tak jako každý rok.
Na konci roku budou všichni upozorněni co můžou a do jakého termínu zaslat příslušným členům výboru.
Ve vašem případě to bude patrně Jitka Kratochvílová, která má na starosti veterány a klubové soutěže. Vy jste fenku po dosažení příslušného věku předvedla - máte o tom záznam v PP. Takže Vám zbývá jen si pohlídat to oznámení na klubových stránkách a poslat požadavek patřičnému členu výboru.
Tyto výsledky (vždy za uplynulý rok) jsou zveřejňovány na webu a v klubové ročence (dříve ve zpravodaji) během března. Vaše fenka splnila podmínky pro udělení titulu stříbrný veterán v roce 2014, tudíž to bude zveřejněno v ročence 2014, která vyjde koncem března 2015 a na webu přibližně ve stejném termínu. Dále Vám bude předán na jarní klubové výstavě diplom, případně Vám bude zaslán po této výstavě, pokud se jí nezúčastníte.
Děkuji za vysvětlení,na jarní klubové výstavě určitě budu