Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
45  |  0  Běla Sochorová, 3.10.2014 @ 09:54
75ad45d46e3d097a3377e7e9f168bfec
0

Přátelé,zajímalo by mě jestli se to stalo více chovatelům,nebo jsem jediná v případě paní Zavřelové Lindy z Brna,která si u mne objednala štěně z tohoto posledního vrhu.Hodinu vyprávěla do telefonu o tom jaká je milovnice a že už jedno vlastní atd.Po týdnu se naozvala a když jsem jí telefonovala,nebrala telefón. Nebyla si jistá kdo volá,volala zpět a když jsem se představila,tak beze slova zavěsila.Telefon mnohé prozradí sám.
Nepovažuji se za chovatele někomu pro zábavu.Takové jednání nepotřebuje komentář.Zdravím všechny seriózní zájemce a chovatele.

-  |  0  Lucka, 3.10.2014 @ 11:48
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Něco podobného se stalo nedávno Dáše Marešové (CHS Dagymery). Zájemci se přijeli podívat na 6-ti týdenní štěňata, prý to mají do Jihlavy 200 km, ale že to nevadí - vybrali si pejska a zamluvili, ale že jen na mazlíka, výstavy nechtějí. Že mají druhého kavalíra s PP už doma a chtějí pro něj kamaráda. Vypadalo to jako ideální domov. Pak se už neozvali a když jim Dáša volala, že ať se dohodnou a dají vědět, kdy pro pejska přijedou - tak pán jen "jojojo, my zavoláme". Už se neozvali, nezvedali telefon, nereagovali na SMS. Určitě se nejmenovali Zavřelovi, byli odněkud ze středu Moravy, ale stejně je to divné, co to ti lidé teď zkouší...

-  |  0  Jitka Kubíčková, 3.10.2014 @ 12:58
0

Bělo, paní Zavřelová z Brna je paní, co si před 2 lety u nás zamluvila štěně Ru - Felliniho. Tři týdny měla reservaci a pro údajně špatný zdravotní stav si pro psa přijet nemohla. Nabízeli jsme i odvoz, ale již se neozvala. Později, cca po týdnu jsem se dozvěděla, že si štěňátko již má od Domaníků - Clemens Bou Magnolia PassCo. Nejsem jsem jediná, stejnou zkušenost má i Libuška Dosedělová a jak vidím i ostatní :(

-  |  0  Dagmar Marešová, 3.10.2014 @ 18:52
0

Dobrý den, moc děkuji Lucce, že mi pověděla o této diskuzi. Je to asi 3 hodiny co mi volala pani Zavřelová z Brna a zamluvila si našeho Binglouška. Potom co tady čtu, z mé strany rezervaci zruším. Vůbec si nedokážu představit,jak by pani plnila jeden bod ve smlouvě, komunikovat s chovatelem a posílat pravidelně fotečky :-( Jsem velice zklamána chováním takovýchto lidí.

-  |  0  Dana Vykoukalová, 3.10.2014 @ 19:42
0

I já mám s paní Zavřelovou podobnou zkušenost a co vím,je nás více.Všude zamlouvá a pak si stejně štěňátko nevezme.

-  |  0  Dana , 3.10.2014 @ 20:16
0

Vím o dalších dvou chovatelích kde si zamluvila a neodebrala,a když jí bylo řečeno ,že se ví co je zač byla sprostá .

2  |  0  Katarína Domaníková, 4.10.2014 @ 23:25
8ec06396e6f7b400fc26ad1756e3455a
0

Dobrý večer. Začala by som tým, že vyššie spomínaná pani sa dokonca ani Linda nevolá, ale je to Ludmila Zavřelová, na toto meno som jej vystavovala exportný pp pre Clementa. Ktorého ani meno si nevedela zapamätať a písala mi o ňom ako o Clemensovi, presne ako píše Jitka Kubíčková... Bolo to 2 dni pred Vianocami 2012, čo ma uprosíkala, aby sme jej maličkého priviezli do Brna, že ona má "prasknutou páteř", je PN a nemôže si pre šteniatko sama prísť a odšoférovať... Bola osudná chyba tam ísť, no to som vtedy bohužiaľ ešte netušila. Ludmila vopred vedela, že šteniatko má pupočný pruh (kýlu), aj to, že náš veterinár neodporúča operovať pruhy šteniatkam pred ukončením kompletných vakcinácií a že ja sa tým aj riadim a pokiaľ jej to vadí, nech si šteniatko hľadá inde. Nie, ona chcela od Gawina Minowaru, moc sa jej páči, pruh jej nevadí, atď... Dostala kvôli pruhu zľavu 50 € a uviedla som to samozrejme aj do kúpnej zmluvy. Na druhý deň ráno ma čakali na fb správy, že aká som nezodpovedná chovateľka, že nech si Clemensa prídem zobrať 30.12. na hraničný prechod Jablunkov, že ona ho nechce, že som jej predala citujem "nemocné šteňe, že zdravých šteňat je na trhu dost"... Už to na trhu mi stačilo, nehovoriac o ostatných slovách, ktorými mi spríjemnila predvianočný deň. Telefón mi nedvíhala, na sms nereagovala, ale na fb si prečítala, že si pre malinkého prídeme okamžite a nebudem čakať týždeň. Na to mi odpísala, že oni idú na chalupu a nech im dám pokoj... Pomáhali mi Klementovci (majitelia Clementovho otca) a Královci, ktorých sme poprosili o pomoc, keďže bývajú v Brne, aby Clementa od tej osoby vzali na pár hodín ku sebe domov, nech chudáčik malinký nemusí u Zavřelovej čakať ani kým prídeme poňho z Nitry do Brna. Skopírovala som im komplet celú našu fb konverzáciu so Zavřelovou. Pani Martine Královej Zavřelová telefón dvihla a všetko odtajila, že ona mi nikdy nič také nepovedala, nikdy ju ani nenapadlo Clemensa vrátiť, atď... Takže nakoniec, ja som blbá.
Je to striedavo vo vzťahu medzi mnou a Zavřelovou, chcela odo mňa už viac šteniatok, z vrhu D aj z vrhu F, dvakrát som bola vymazaná spomedzi jej fb priateľov a po čase ma zas čakala od nej žiadosť o priateľstvo. Ohovárala ma u mnohých mojich priateľov, ktorí ma o tom informovali. Jednu chvíľu mi nevie odpustiť, že som jej povedala, že odo mňa už nikdy žiadne šteniatko nedostane, ani priamo ona, ani cez jej dcéry Radku a Vlaďku, cez ktoré to tiež už skúšala. Pre mňa je tá pani schyzofrenik, osoba, od ktorej človek nikdy nevie, čo môže čakať. Najskôr ma poohovára a pošpiní, o mesiac sa tvári akoby nič a volá mi, ako jej Cleminko spokojne papká plátky lososa, krevety a také jedlá všelijaké, aké ani ja nejem a že ako sa máme...
Môžem vám povedať úprimne, všetkým vámm vyššie, u ktorých mala zajednané šteniatko a nevzala si ho, že máte v podstate šťastie. Kiež by som ani ja nemala s tou osobou nikdy nič spoločné...

-  |  0  Erika Havlátová, 10.10.2014 @ 17:20
0

Přátelé kavalírů,paní Lindu Zavřelovou kterou propíráte dobře znám.Její kavalier i labradoři se mají velmi,velmi dobře.Pokud si nevzala štěně asi měla k tomu důvod.Co se týče paní Vykoukalové její štěné bych si taky nekoupila,ani od pí Domaníkové !A co píše paní Domaníková je hnus,jako chovatelka jejího pejska.To je hrozný jak lidi propadají pomluvám.Ta holka udělá pro psi první i poslední.Propírejte si chovatele,kteří prodávájí štěňata do Ruska a překupníkům,za každou cenu a pak co se se štěňaty děje se nikdy nedozvíte !!!A schyzofrenik je paní Katarína Domaníková-alkoholička !!!

-  |  0  anonym, 10.10.2014 @ 18:58
0

... velmi nechutné... a udělá pro psy se píše s y

-  |  0  Anna, 10.10.2014 @ 19:03
0

Tak paní Lindu Zavřelovou už zná každý chovatel tady v republice a nikdo by jí štěňátko nesvěřil,je to ženská blázen a opravdu takové chování je od ní nehorázné.Sama paní Sochorová má s ní špatnou zkušenost a né jenom ona,je nás tady více.
Sprostá a hulvácká to ženská,to mi nikdo nevymluví.
Lidi,dejte si na tuhletu osobu veliký pozor !!!

-  |  0  Eva , 10.10.2014 @ 19:25
0

Tak tahle paní Linda Zavřelová si asi dělá z chovatelů blázny,všude vykládá,jak svého pejska miluje,jak ho nosí na rukách,jak mu dává papat lososa,že on to strašně rád,ale přitom je ten pejsek Clement opravdu chudák.
Myslím se a né jenom já,že pejska takové chovatelce bych nikdy nesvěřila a použít obranu,že si nevezmu štěňátko od té a makové chovatelky je prostě ubohost,že Zavřelová má k tomu své důvody,že by nakonec každý chovatel tady v republice nebyl tak dobrý pro ni,aby si od něj vzala štěňátko ??Tak tomu snad nikdo nevěří.
Jen lidi věří tomu,že ta ženská je opravdu blázen!!!

-  |  0  Irena Slabá, 10.10.2014 @ 19:39
0

Ano,paní Zavřelová oslovila spousty chovatelů tady v republice,vždy dlouhosáhle vyprávěla,jak se úžasně stará o svého pejska,jak ho stále chová na rukách a jak mu dává papat jen to nejlepší a vždy to samé.Jen maže každému,kdo ji nezná med kolem pusy a vykládá stále to samé.Ta ženská to nemá opravdu v hlavě v pořádku.ten kavalírek od paní Domaníkové,tak toho mi je opravdu líto a špinit jména chovatelů je prostě jen její obrana.Proč si nikdy zamluvené štěňátko nevezme ??Proč to dělá všude a každému ??
Má k tomuto jednání nějaký pádný důvod ??
Jediné vysvětlení je ,že to nemá v hlavě úplně všechno v pořádku.
je nás více a už se to nedá ani spočítat,kde všude měla zamluvené štěňátko.
Také už to trvá delší dobu.co tímto jednáním doslova otravuje slušné a poctivé chovatele.
Chovatelé dejte si veliký pozor na tuhle osobu !!!

-  |  0  Kateřina Průchová, 10.10.2014 @ 20:02
0

Ano,tímto jednáním paní Linda Zavřelová opravdu otravuje slušné chovatele,proč si nakonec nikdy zamluvené štěňátko nikde nevezme ??
A je nehorázné,jak dokáže někdo špinit jiné chovatele,když nás je tady několik,co paní Zavřelová oslovila a jen si dělala z chovatelů dobrý den,né tahle paní není normální.
Proč si tedy nakonec nevzala od paní Sochorové,která chová kavalírky tolik let a je velice zkušená ?
To,že tvrdí paní Havlátová,měla k tomu zajisté důvod ? Proč ty důvody neřekla a pak se zapírá,jak nějaký zločinec?
Není to divné ?Nebere telefon a dělá,že o ničem neví ?
Co vím,tak chovatelé,které oslovila a ví o jakou se jedná paní,vždy najdou výmluvu,jak své štěňátko této paní Zavřelové nesvěřit.
To by byl jen blázen,který by svěřil svůj poklad někomu jako je ona!!!

-  |  0  Jana, 10.10.2014 @ 20:06
0

Ano, paní Zavřelová je sprostá a opravdu si dělá z chovatelů dobrý den,vždy mluví sladce a pak si stejně nikde štěňátko nevezme a ve finále je sprostá.
Bylo by dobré,kdyby si našla nějakou jinou zábavu,nebo navštívila psychiatra !

-  |  0  Marta E., 10.10.2014 @ 20:25
0

POZOR,POZOR zjištěním posledních 5x příspěvků
je psáno paní Vykoukalovou-CHS CHARMANDER !!!! To je největší pekelnice.

2  |  0  Katarína Domaníková, 11.10.2014 @ 22:50
8ec06396e6f7b400fc26ad1756e3455a
0

Pani "Erika Havlátová", alebo žeby Ludmila /či Linda?/ Zavřelová?
Slušnosťou je vystupovať pod svojím vlastným menom, nie pod vymysleným a nehanbiť sa za svoje názory!
Takže, Gem, ktorého som predala do Moskvy, sa má, pre informáciu pani Zavřelovej, v Rusku výborne, jeho majiteľka je veľmi milá a slušná pani. A nikdy v budúcnosti by som neváhala zveriť jej ďalšie šteniatko. Narozdiel od pani Zavřelovej, ktorej som otvorene povedala, že nikdy už žiadne šteniatko z mojej chs nedostane, ani priamo ona, ani cez jej dcéry Vlaďku a Radku, cez ktoré to tiež skúšala. Neviem o akých priekupníkoch pani "Havlátová" píšete, ja som v kontakte úplne so všetkými rodinkami svojich šteniatok a našťastie, doteraz som mala šťastie na dobré rodinky, bohužiaľ s výnimkou pani Zavřelovej, ktorá, keď jej prepne, tak mi vyvoláva hodinové telefonáty, ako sa má jej brouček Cleminko u nej dobre a ako nechce sám chodiť, iba nosiť sa na rukách a ako papká iba krevety, čisté maso a plátky z lososa... keby radšej papkal normálne granulky a chodil po svojich a mal normálnu majiteľku, ktorá má všetkých 5 pohromade!
Keď sme pani Zavřelovej spravili donášku Cleminka do domu, kvôli jej údajne "prasknutej páteři" a normálne sa hýbala, zohýňala, vôbec nič jej nebolo, v aute na parkovisku pred jej domom som prosila svojho priateľa, nech neodchádzame, nech sa vrátime hore a nenechávame u tej ženskej malinkého, že z nej nemám dobrý pocit. On mi povedal, či som normálna, že čo by som jej povedala, že z nej mám zlý pocit?, že však ako pekne milo rozprávala o svojich psoch... Škoda, že nepočúval moju intuíciu, ktorú som mu vtedy nedokázala rozumne odôvodniť.
Takže, pani Havlátová-Zavřelová, ukončila by som to tým, že Vás prosím, aby ste mňa, ani moju dcéru Lucku viac neotravovali, ešte predvčerom ste mi gratulovali k narodeninám a dnes ste si nás odstránili z fb priateľov (to som moc rada, hoci to nie je prvýkrát, ale prosím Vás, viac mi už žiadosť o priateľstvo neposielajte - nepotvrdím Vám ju). Ani mi nevyvolávajte a nepíšte, pozdravujem Clemiho a odkazujem mu, že keby som dokázala vrátiť čas späť, určite by bol u normálneho človeka a nie v Brne u pani Z. ...
A keď Vás to tak náramne baví, ohovárajte ma spokojne aj naďalej u všetkých českých chovateľov, od ktorých si budete pýtať šteniatko.
Ja som si názor na Vás napísala neanonymne a týmto svoju účasť v tejto diskusii ukončujem, aj keby ste tu pod nejakým ďalším menom napísali, že som nielen alkoholička, ale hoci aj prostitútka a narkomanka, čo dáva celé svoje vrhy do výkupu ;-)

3  |  0  Pavol Klement, 11.10.2014 @ 22:54
Cc75fc3b9bd851d38e1d82bd9a37a096
0

Pre dámy Erika Havlátová a podobne./ ak existujú /. Chlapec menom Clement nesie moje meno a má s nami veľa spoločného. Všetko čo popisuje vo svojom texte Katka Domaníková je pravda a prežívali sme to s ňou. Po tom, ako problémy okolo predaja a umiestnenia Klemiho opadli sme ju osobne stretli na pár výstavách a nič nikdy nenasvedčovalo a nikto ani netvrdí, že by o Klemiho nebolo dobre postarané !!! Faktom však je, že šteniatka objednáva na bežiacom páse a i keď žijeme v dvoch republikách tak vzdialenosti nie sú až tak veľké, aby informácie neprenikli až k nám, nakoľko sa dosť často stretávame na výstavách a existujú aj iné dorozumievacie prostriedky :) Ja chcem len vyjadriť nádej, že Klemino bude pani Zavřelovou naďalej milovaný :) No a ostatným odporúčam, aby túto pani vymazali so zoznamu zadaných šteniatok. Gem ktorý cestoval lietadlom do Moskvy išiel z nášho domu po špeciálnej výstave s titulom najkrajšie šteniatko výstavy :) Komunikácia medzi chovateľkou a majiteľmi je neustála,ale nikto netušil, že to treba osobne oznámiť a zdokumentovať pani Havlátovej. Zhrnutie: Pani Zavřelová jedno veľké NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.