V návaznosti na seminář v Srnčí se podařilo s Fr.Šustou domluvit seriál výstavních tréninků (majitelé kavalírů přihlášení do 25/11, kteří uvedou heslo "mám kavalíra" mají zvýhodněnou cenu - kopíruji z mailu od M.Č., která se ujala role figuranta-posuzovatele:
Protože jsme se všichni shodli na tom, že by to mělo být na vysoké profesionální úrovni, požádali jsme o spolupráci Školu psích sportů, která má s tréninky Franty Šusty (a nejen s těmi jeho) bohaté zkušenosti a disponuje krytým, vyhřívaným, tréninkům přizpůsobeným a kvalitně ozvučeným prostorem. Protože jsem se "upsala" ke spolupráci v roli posuzovatele-figuranta, domluvila jsem speciální, ale časově omezenou slevu pro majitele kavalírů, která pro vás bude platit, pokud se závazně přihlásíte do 25.listopadu 2014 a do přihlášky uvedete heslo - "mám kavalíra" . Pro vás bude platit cena 1.500,- za psa a handlera a 900,- pro diváka bez psa za celý tréninkový seriál. Pokud budete potřebovat dorazit s dalším rodiným příslušníkem (např. manžel řidič, handler-dítě plus dospělý dozor atp.), zavolejte do Školy psích sportů (Evě Bukričové), protože kvůli omezené kapacitě se tato výjimka nedá vyhlásit oficiálně. Eva se vám bude snažit vyjít vstříc za symbolickou cenu (100kč v hotovosti / jeden trénink), ovšem podmínkou bude vlastní židlička.
Pro lidi bez auta - na místo je spojení busem z Černého mostu a určitě bude na místě někdo, kdo by vás na konci mohl autem přiblížit k metru nebo jinému nádraží. Tak co vy na to? Máte ještě zájem mít výstavně nejlépe předvedeného pejska, kterého to navíc bude bavit? Už se na vás všechny těšánkuji :-)
..................
Nevím, jak sem zkopírovat propozice a přihlášku, takže pokud někdo máte zájem, můžete mi napsat mailem a přepošlu. Na stránkách Školy psích sportů skola-psich-sportu.cz to bude az po statnim svatku, aby mel Kavaliri narod naskok.
Pocet mist je omezeny (10 cvicich tymu, 10 divaku) a standardni cena je vyssi, tak pokud o tom uvazujete, pospisit se vyplati :-)
Naviděnou
Petra
Zdravím a vyzývám kavalírkáře, aby se přihlásili v dostatečném počtu, protože je to moje první zkušenost tohoto druhu a neumím si představit, že bych to dala "na první dobrou" s kýmkoliv jiným, než s vámi :-)
Míša
Kurzy budou probíhat v Praze Počernicích /Čertousích v lednu 13.+20.+27.1.2015 vždy 20:00-23:00
Propozice a přihláška bude brzy ke stažení na www.skola-psich-sportu.cz (nebo mohu přeposlat mailem) -pozor - zvýhodněná cena pro ty, co uvedou "mam kavalira" platí jen do 25/11 (potom platí standardní cena 1800 pro cvicici tým / 1000 pro diváky)
Zdravím a připomínám, že v úterý 13.ledna od 20.00 proběhne v Praze Čertousích první výstavní seminář s Dr. Šustou. Kurz už je obsazen, ale diváci se ještě mohou přihlásit.
Těším se na vás.
Míša Čermačka
Zdravím a hlásím, že na adrese:
http://www.skola-psich-sportu.cz/index.php?site=news_comments&newsID=423
je přihláška a propozice na dva výstavní tréninky s Frantou Šustou v Brně.
Tak se na vás všechny těšánkuji :-)
Míša Čermačka