Dobry den, můj dotaz je jednoduchý
"kam poslat výsledky zdravotního vyšetření, tak aby bylo zapsáno na stránkách konkrétní psa" a "koho se ptát na vhodnost spojení dvou konkrétních psů"?
Děkuji
Dobrý den,
moje odpověď je také jednoduchá, všechno je popsáno na těchto stránkách. Pokud se Vám to nechce číst, tak konkrétně: zdravotní vyšetření zasíláte poradkyni chovu, pokud chcete uspíšit zveřejnění na klubových stránkách tak v kopii na můj mail. Pokud jde o vhodnost spojení dvou psů tak opět poradkyně chovu. Kontakt na ni najdete v menu Klub - kontakty.
K tomu chovnému páru - poradce chovu vás může upozornit na nějakou velkou chybu, které se můžete spojením dvou jedinců dopustit, může Vám i doporučit některé psy, kteří by se snad i hodili, ale to zásadní rozhodnutí je na Vás.
V obou případech jsem kontaktovala poradkyni chovu a již je to měsíc. Na stránkách výsledek vyšetření uvedený stále není a odpověď na vhodnost spojení jsem neobdržela.
Na uveřejnění výsledku nespěchám, ale to spojení už vcelku hoří :-).
Děkuji za odpověď
...zřejmě chyba emailu, napište a pošlete mi prosím znovu, děkuji.
Já tedy musím na obranu říct, že vždy, když jsem něco od paní Šmejkalové, paní Králové či pana Krále potřebovala tak jsem dostala odpověď rychle a v pohodě. :) Teď je moje chyba, že nemám čas a v klidu sednout a poslat certifikáty na doplnění informací u některých mých fen co jsou v seznamu chovných, ale to je můj problém a věřím, že až zase napíši tak to bude hned v zápětí doplněno jak vždy. :)