Chci se zeptat, dle kalendáře výstav na ČMKU a klubových akcí zde je to všechno v jeden den, 13. 6. 2015?
Božínku, Šárko, to je peklíčko...Ty jsi naprogramovaná hodně v předstihu, že ano ? :-)
Rokycany (setkání a 3.klubovka se zadáváním titulu CAC)jsou až v červnu...
Hned, jak bude absolvováno setkání v Olomouci, zvládnuta bonitace, svod dorostu a vyšetření v Újezdě, připravena ročenka a chovatelský bulletin a dána dohromady KV v Kutné Hoře, bude řešeno setkání chovatelů.
Co zatím vím je:
Celý kemp Veselý Habr máme zabukovaný na termín 11.-14.6.2015 - http://www.veselyhabr.cz/
Přednostní ubytování budou mít ti, kdo přijedou na celý prodloužený víkend
Kdo by chtěl pouze přespat např. z pátku na sobotu, může si sám zajistit ubytování v Intercamp Habr TJ Volduchy, t.č. 774 984 954, který se nachází asi tak 600 metrů od Veselého Habru
V pátek 12.6. během dne si budete moci vyzkoušet agility a cca od 15.00 plánujeme svod dorostu, bonitaci a zdravotní vyšetření
V sobotu 13.6. se bude konat na letišti v Rokycanech výstava - http://www.koro.unas.cz/ jsou stránky jejich kynologické organizace a věřte, že to bude skvěle připravená výstava, mám s rokycanskými ty nejlepší zkušenosti :-)
V sobotu večer bude probíhat oblíbená dražba a protože já už toho budu mít plné zuby, poprosím o organizaci celé akce moje milované Moraváky. Oni o tom ještě nevědí, ale jak je znám, tak to bude SUPER večer, že jo, Míšo, Iveto, Miloši a Jirko? :-))
V neděli 14.6. si střihneme Psa, dobrého spoluobčana a trádydádydá.. pojedeme domů :-)
Tak, Šári, dobrý? Víc toho dnes a teď nedám...jo a víte lidi, že už je v Kutné Hoře docela problém na náš výstavní víkend sehnat ubytování? Tak kdo plánujete přijet na obě výstavy a v Hoře přespat, neváhejte a zamluvte si místo v nějakém penzionu nebo hotelu.
(S)mějte se.
Míša
Vyčerpávající odpověď, děkuji ;)
Šárka
Jistě Míšo, jak poručíš. A v KH jsme si zamluvili pro jistotu celá kemp.
Miloši, proč mám u Tebe vždycky pocit, že nic není problém? To by byla taková krása, kdyby to měli všichni okolo kavalírů takhle nastaveno...
Jinak finální soutěž o pohár Karla Melky svěříme letos panu Otakarovi Vondroušovi, který je velkým přítelem našeho plemene :-)
Bude to mazec největší, už se moc těším.
Míša
Já už se tak strašně moc těším na Rokycany ;)
A to já se těším i do KH i do Rokycan :-)
A věci do dražby už máme nachystané
V klubových akcích jsem datum červnové bonitace opravila na 12. Měla jsem to špatně poznamenané.