Vážení přátelé, tímto hlásím, že jsem připravena přijímat přihlášky na setkání chovatelů, které se bude konat v prodlouženém víkendu 11.-14.června 2015 v ATC Veselý Habr u Rokycan - http://www.veselyhabr.cz/
V kempu je místo pro 95 lidí s pejsky, máme ho na tento víkend k dispozici celý a před chatkami je hodně volného místa pro karavany a stany, takže jsem přesvědčená, že se vejdeme.
Přednostní ubytování v chatkách budou mít ti z vás, kteří přijedou již ve čtvrtek 11.června. Pokud by někdo potřeboval bydlet až od pátku nebo třeba jen přespat ze soboty na neděli, je kousek od tohoto kempu další, menší autokemp, kde si můžete objednat bydlení individuálně - Habr TJ Volduchy, t.č. 774 984 954
V pátek 12.6. během dne si budete moci vyzkoušet agility a cca od 15.00 plánujeme svod dorostu, bonitaci a zdravotní vyšetření. Na tuto akci se přihlašujte klasickým způsobem, tedy nejlépe prostřednictvím on-line formuláře, který najdete pod záložkou KLUB-ON-LINE FORMULÁŘE-PŘIHLÁŠKA PSA NA KLUBOVÉ AKCE na těchto stránkách; veškeré informace najdete tamtéž.
V sobotu 13.6. se bude konat na letišti v Rokycanech 50. Podbrdská krajská výstava psů s memoriálem Karla Melky pro kavalíry - http://www.koro.unas.cz/ jsou stránky jejich kynologické organizace a věřte, že to bude skvěle připravená výstava, mám s rokycanskými ty nejlepší zkušenosti. Pro kavalíry to NEBUDE krajská výstava (tedy nezískáte titul krajský vítěz), ale třetí klubová výstava se zadáváním titulů CAC ČR a CAJC ČR. Bylo pro mne velkou ctí přijmout posuzování kavalírů na této slavné výstavě. Přihlášku a propozice najdete na jejich stránkách.
V sobotu večer bude probíhat tombola a oblíbená dražba všech těch úžasných věcí, které přivezete :-) a protože já už toho budu mít plné zuby, poprosila jsem o organizaci celé akce moje milované Moraváky. V neděli 14.6. si střihneme Psa, dobrého spoluobčana (zde najdete vše potřebné http://www.cavalierclub.cz/club/downloads) a trádydádydá ... pojedeme domů :-)
Takže - teď mi, prosím, pošlete na zlaty.kavalir@seznam.cz základní informaci, třeba - budeme 4, máme tři pejsky, přijedeme ve čtvrtek odpoledne a odjedeme v neděli po obědě. Já vám pošlu zpět přihlášku a číslo klubového účtu včetně variabilního symbolu, na který do 15.dubna zaplatíte 50% zálohu za ubytování ve výši 430,- Kč na osobu. V případě vaší neúčasti tato záloha propadá, tedy pokud za sebe nenajdete náhradu.
VEŠKERÉ OSTATNÍ PLATBY, JAKO JE DOPLATEK ZA UBYTOVÁNÍ, UBYTOVACÍ POPLATEK PRO OBECNÍ ÚŘAD ( 5.-KČ), JÍDLO A UHRAZENÍ SPOTŘEBOVANÉ EL.ENERGIE SI BUDETE VYŘIZOVAT SAMI S MAJITELKOU KEMPU PÍ VESELOU !!!!
Uf, snad jsem na nic nezapomněla :-)
Míša Čermáková
Velice se omlouvám, lidi, už vážně blbnu...Polovina ubytovacího poplatku za tři noci je bez jídla, poplatku OÚ a spotřeby el.energie jen 215,- Kč.
Takže oprava byla v události na FB provedena a ty druhé dvě stovky, se kterými jste již určitě počítali, můžete v Habru probendit; třeba v dražbě.
už se moc těšíme! díky za přípravu i organizaci akce :-)
Halo halo, dávám dohromady přihlášky do "Veselého Hadru", komunikuji s paní Veselou (z toho Habru), vymýšlím itinerář a s Míšou Weidnerovou ladíme agility a vše ostatní. Ráda bych vás všechny upozornila, že na 3.klubovou výstavu, která bude při 50.krajské výstavě v Rokycanech, máte možnost se přihlásit už jen do 30.května, tak neváhejte a hlašte se, ať tu taškařici nezmeškáte :-)
Stejně tak všechna vyšetření (kavalíří trojkombinace oči-srdce-pately), svod dorostu, bonitace a Pes, dobrý spoluobčan, musí být nahlášeno dopředu, abychom mohli nastavit časy a hlavně zajistit lidi včetně veterinářů, kteří se o vás budou starat...
Už se na vás všechny moc těšánkujeme :-)
Míša Čermáková a Míša Weidnerová