Prosím, kdy a kde budou zveřejněny výsledky soutěže nejlepší pes, fena, CHS a klubový šampion za rok 2014?
Děkuji za info
Dobrý večer, paní Mašitová,
výsledky soutěží budou zveřejněny v klubové ročence 2014 a vyhlášení, včetně předání cen proběhne tradičně na klubové výstavě v Kutné Hoře - 16.5.2015.
Hezký večer, Lenka Kov.
Měla jsem spíše na mysli, zda budou výsledky zveřejněny zde, na stránkách klubu. Děkuji
...ano, po vydání ročenky.
Jelikož jste slibovali vyhlášení koncem března,je půl dubna,ročenka prý bude až na výstavě,tak je škoda,že nás napínáte.Když to bude v ročence tak to zveřejnění už pozbývá na aktualnosti.
To je moje chyba. Ročenka měla opravdu vyjít koncem března. Ale mám toho moc. Pokud jde o aktuálnost, tak by se ale také dalo říct, že pokud to zveřejním na webu, pak ročenka pozbývá aktuálnosti... :-)
Taky si myslím, že zveřejňovat výsledky za rok 2014 skoro v půlce roku není úplně ideální. Zvlášť když druhý klub je má dávno zveřejněné a nedělali z toho takovou vědu. Takhle ani umístění nebudou vědět, že si mají přijet pro cenu, pokud zrovna nevystavují... Chápu, že je s ročenkou spousta práce a zpracování se může protáhnout, ale kvůli tomu bych já osobně asi se zveřejněním výsledků nečekala. Nemyslím si, že by tím ročenka ztratila na hodnotě.
A tak vyšly výsledky až v ročence.U mého psa Batul Cavalier Prague v soutěži o Tr psa je uvedeno 43bodů,na výstavě byl při vyhlašování poopraven výsledek na 243b,ve skutečnosti nasbíral 343b,ale v ročence už to zůstane.Asi by bylo opravdu výsledky zveřejnit před výtištěním..Děkuji.