Prosím,
nemá některá chovatelka a pletařka zároveň popis na upletení svetru pro kavalírka?
Bohužel nemám, ale prosila bych pokud ho seženete zaslat na mgalathova@atlas.cz Předem děkuji M.G.
Než Vám někdo návod na pletený svetr pošle, můžete se, pokud máte doma šicí stroj s entlem, pokusit o malý experiment. Použijte odložený dětský světříček s roláčkem /Nevytahaný a ne se silným vyplétaným vzorkem/. Vyzkoušejte na kavalírkovi, zda nejsou rukávky na předních nožkách příliš dlouhé a naopak aby byla krytá zádíčka. Na bříšku svetřík rozstřihněte a ustřihněte co na něm přebývá. Obentlujte, přišijte suché zipy na obentlované části tak, aby svetřík bříško pěkně obepínal.
Moje fenky jsou se svetříkem spokojené.
Bohužel musím vás sklamat,ale střich na svetřík pro kavalírka nešiji.
Popis na pletený svetr pro kavalíra jsem si vytvořila sama. Vzorem mi byl svetřík zakoupený v obchodě. Podle vlastního návodu jsem upletla zatím 4 svetry ve dvou velikostech - pro kavalíra menšího a většího. Svetříky dobře sedí a moje kavalíří holky je nosí ochotně, protože v nich můžou běhat a skákat.
Máte-li někdo o popis zájem, nechte v diskusním fóru vzkaz se svojí mailovou adresou. Ráda vám pomůžu a popis zašlu.
Zdravím pletařky a majitelky kavalírů současně.