Zdravím všechny zájemce o bonitaci, svod dorostu a zdravotní vyšetření.
přišlo mi několik dotazů na platby, doplňuji tuto informaci:
Těším se na vás :-)
Tak prosím změna - z organizačních důvodů se budou všechny platby platit klubu při vyřizování papírů, aby to pány doktory nezdržovalo při vyšetření.
A ještě prosba - máme zatím přihlášeno 17 bonitací a 7 svodů, ale dostala jsem mailem jen 4 kopie průkazu původu - kdo jej nepošlete, nezapomeňte s sebou vzít jednu kopii pro klub.
Určitě jste si všimli, že na bonitaci přijede také pan doktor Beránek dělat vyšetření očí na dědičné vady - podařilo se ho zajistit dodatečně, takže raději píšu informaci i tady, aby si někdo nestěžoval, že to přehlédl :-)..... hlásit můžete své kavalírky obvyklou cestou - on-line na záložce Klub-Online formuláře.
Pokud máte někdo zájem o oběd (polévka čočková; španělský ptáček s rýží), objednejte si předem - kontaktujte paní Danu Fojtíková, organizátorku Všekavalíského sletu, který se koná ve stejných prostorách a který nás vzal pod křídla - mailem, prosím: dana.fojtikova@seznam.cz
Dobrý den,
radši se blbě zeptám, než abych to zpackala.
se budou všechny platby platit klubu při vyřizování papírů-tzn. na místě, ale ne přímo u pana doktora?
Zdravím, klubu se platí bonitace, svod dorostu a vyšetření srdce. Oči a pately platíte na místě přímo panu-paní doktorovi.
Dobrý večer, musím Míšu opravit, i když to napsala přesně jak jsme to vždycky dělali, ale pro tentokrát jsme se domluvili s Martinou Královou, že všechny platby se budou vyřizovat na místě s papírováním, tedy platit budete klubu, je vás hodně, tak se snažíme proces zefektivnit. Tím se lékařům ušetří čas na vyšetření a vám všem se tím zkrátí čekání. Celou administrativu začneme vyřizovat těsně před zahájením vyšetření srdce a patel - tedy před 13,00 hodinou.
POZOR - pořadí vyšetření vždy musí být: nejdříve srdce a pak patelly anebo oči. Kapky, které se kapou do očí, aby bylo možné je vyšetřit, mohou ovlivnit srdeční činnost, proto je nutné dodržet toto pořadí.
Vážení, tak máme 9 svodů a 25 bonitací - těšíme se na vás :-)
PS: nezapomeňte s sebou kromě originálu i 1 kopii PP, pokud jste mi ji neposlali mailem.