Dobrý den,dovoluji si Vás oslovit s žádostí o radu.Můj 9 letý pejsek má zřejmě počínající potíže s klouby,bolí ho kýčel při vstávání,někdy běhá,jindy pajdá...
Jaké krmivo,granule by mu nejvíce prospěly?Děkuji za Vaše zkušenosti,Srponová,srpak@seznam.cz.
Mám výborné zkušenosti s Platinum, pro mé seniory kupuji formuli s jehněčím masem...a všichni baštíme čistý kolagen - Colafit, já celou kostičku denně, hafové po půlce. Jo a ještě kupuji vepřové nožičky, vařím je s kořenovou zeleninou a pak jsme všichni báječně zmatlaní :-)
Dobrý den, dovoluji si napsat moji zkušenost s vylepšením potíží kyčelních kloubů - kulháním. Lilince pomáhala dvakrát až třikrát do roka kúra tabletek na regeneraci kloubů CANVIT CHONDRO(mobilita). Když se objevilo kulhání přidávala jsem jí do stravy ARTHRONIS MINI, který má ve svém složení látku na tlumení bolesti. Tabletky jsou potahované a mají sýrovou příchuť, pejskům chutnají! Přípravky jsem objednávala u zásilkové firmy PETHOME. Váš pejsek má již věk, kdy je třeba ho hlídat a předvídat, aby neseděl na studených místech( i když oni rádi), necoural se v mokré trávě nebo ve studené vodě. Přeji vám, aby se pejskovi ulevilo!