Zdravím všechny, kdo chcete vědět víc o přípravách našeho klubového výstavního víkendu.
V tomto diskusním fóru budu, určitě spolu s dalšími aktivními kavalířími nadšenci, kteří výstavu připravují, vkládat všemožné informace, které se výstavy týkají. Tady budeme odpovídat na dotazy a můžeme se těšit společně :-)
Krásný večer všem,
Lenka
Krátké info k parkování - letos nebudeme mít k dispozici Pivovarský dvůr jako loni, protože změnil vlastníka, takže parkovat se bude před Lorcem a hlavně před fotbalovým stadionem - systém: kdo dřív přijede, má to blíž :-)
"Opozdilci" si budou moci před Lorcem vyložit věci a odjet si zaparkovat kamkoli v okolí.
Dobrý den, chci se zeptat na soutěž dítě a pes do 9.let. Mam provést platbu zároveň s přihláškou nebo se platí až na místě.
Děkuji Žitníková.
Dobrý den, paní Žitníková,
soutěž dítě a pes, stejně jako všechny ostatní soutěže se budou hlásit až na místě ve výstavní kanceláři, poplatek za soutěž můžete zaplatit předem na účet nebo místě spolu s přihláškou.
Hezký večer,
Lenka Pašková
Dobrý večer všem,
připomínám těm, kteří se nemůžou rozhodnout, do které třídy přihlásí svého kavalírka, že se blíží termín 1. uzávěrky - již toto pondělí 4. 4. 2016.
Propozice najdete na:Propozice
Aby nám (opět) bylo na klubovce ještě příjemněji (a abyste měli možnost zasoutěžit si o titul i mimo výstavní koberec) přikládám propozice na Něco MOC dobrého do placu aneb MasterChef of ClubShow :-)
Napečte, navařte, přivezte, .... ochutnejte co dovezli ostatní... a usilujte o ceny. Ty budou nachystané pro každou z kategorií (Sladké, Slané a Jiné) i pro jednoho vylosovaného hlasujícího.
POZOR - letos bez možnosti ochutnávat (od letoška to pod velkými pokutami pro pořadatele zakazuje legislativa)., proto ani nemohou být ani přijímány do soutěže. Zkusíme si to vynahradit na cenách :-) ((nebo na baru))
Soutěž bude probíhat pouze v sobotu (v neděli se bude maximálně dojídat, pokud vůbec něco zbyde ... minule se po všech dobrotách jenom zaprášilo :-)) - přijímka dobrot do cca 10h, vyhlášení v odpoledních hodinách, před závěrečnými soutěžemi - bude upřesněno. Účastnit se mohou vystavující, doprovod i diváci :-)
Taky se už těšíte? Já moc :-)
Mám před sebou přehled kokard, které objednám jako ceny pro vítěze jednotlivých tříd i závěrečných soutěží nedělní speciální výstavy - bude to krása s nádherou - Lucka opravdu umí!
Tak se máte na co těšit :-). Hlavně se nezapomeňte přihlásit - už zítra je 1. uzávěrka přihlášek!
Tak kokardy jsou objednané - pro vítěze i pro rozhodčí, ještě zbývá objednat kokardy pro přehlídku vítězů, ale to musíme počkat s počty až do 2. uzávěrky, protože v přehlídce vítězů dostane kokardu každý předvedený šampion! :-)
Už se na ně těším - na ty šampiony samozřejmě ;-) ... a na vás všechny také :-)
Hlásím, že výstavu podpořil Dance and Jump, obchod pro koně a jezdce... kde i pejskové mají své místo :-)
Dobrý večer všem, dostala jsem několik dotazů na zdravotní vyšetření - poslech srdce na výstavě.
Letos, bohužel, na výstavě poslechy nebudou možné, ani jeden z našich kardiologů není volný a nemůže přijet. Nejbližší možný termín, kde můžete své kavalíry na klubové akci nechat vyšetřit je sobota 11.6.2016 na klubovém setkání v Srnčí u Moravské Třebové.
Co jsem po telefonické domluvě mluvila s paní doktorkou Rochovou,zda bude na klubové výstavě vyšetřovat kavalíry,tak mi bylo řečeno,že by nebyl zájem a tak nebyla pozvaná.Sama jsem se o vyšetření zajímala.
Zdravím všechny příznivce kavalírů a připomínám blížící se 2. uzávěrku přihlášek na klubovou a speciální výstavu - už v pondělí 25.4.2016!
Neváhejte! Ceny budou krásné a zkrátka nepřijdou ani ti, kteří nestanou přímo na "stupních vítězů". Zajímavé vzorky a dobroty dostanou všichni vystavovaní kavalírci.
Těšíme se na Vás.
Chtěli bychom - jako obvykle - ocenit nejúspěšnější veterány: prosím ty, kteří/které to ještě neudělali/ly: pošlete mi mailem nebo poštou kopie PP do 5.května! Děkuju vám a těším se.---- Ano, vím, že nejúspěšnější veterán na výstavách je jen jedno malé kritérium úspěchu: nejdůležitější je spokojený starý pes, který může být šťastný daleko víc někde venku se svým páníčkem..ale třeba náš Jonáš je exhibicionista, vystavuje se vlastně sám, takže i teď si svá vítězství náležitě užívá. A máme radost oba.
Vážení, dnes dorazily 4 velké balíky pamlsků pro všechny přihlášené kavalíry a ceny pro vítěze barev na sobotu i neděli od firmy AKINU!
Čerstvé (a ověřené) informace z Hotelu/Restaurace Kréta: Probíhá postupná rekonstrukce pokojů, rezervace však platí. Je problém se stravováním, protože chybí jeden kuchař a obsluha. Snídaně jsou pro hosty zajištěny, v neděli se nevaří vůbec, jídelní lístek na sobotu snad zítra pošlou. Pan Král mi řekl, že větší počet strávníků asi nebudou schopni obsloužit. Ve 2 místnostech je televize (hokej), jedna jídelna je bez TV.
Tak se nám věci na výstavu pěkně scházejí. Sponzorsky dar od firmy Akinu, na kterém si pochutnají všichni kavalíři a vítězové barev už mám v garáži a v autě si hoví ohrádky na vymezení kruhů od firmy Tenesco a s nimi i nějaké ty ceny pro vítěze....
Oznamuji, že garáž se mi plní - kromě ohrádek přibyly krabice s nádhernými kokardani od Lucie Melicharové, její sponzorské dary pro Klubového vítěze - psa/fenu a pro Vítěze speciální výstavy psa/fenu - ... za chvíli, aby byla garáž nafukovací :-)
Už se taky těšíte???
Zdravím, pokud budete v Kutné Hoře už dnes odpoledne/navečer a budete mít energii a chuť pomoci s finální přípravou výstavy v Lorci, jste vítání :-) - mezi 17 a 20 hodinou. Děkujeme předem všem dobrovolníkům.
Vážení a milí vystavovatelé,
doufám, že už jste všichni bezpečně zpět ve svých domovech a Vaši kavalíři spí nabaštění po náročném víkendu. (Moje holky tu spokojeně pochrupují :-).
Chtěla bych Vám všem ještě jednou jménem výstavnímu výboru poděkovat, že jste na Klubovou a Speciální výstavu do Kutné Hory přijeli; soupeřili jste statečně a férově a zasloužili jste se o neopakovatelnou atmosféru, která po celý víkend vládla.
Kromě rozhodčích, vedoucích kruhů, zapisovatelů a sponzorů, komu ještě patří velké díky? Celé rodině Víškových, která se postarala o nezapomenutelný doprovodný program - soutěž o MasterChef of ClubShow, ukázky dog dancingu a uvádění přehlídky šampiónů; paní Olze Záleské, která se obětavě starala o rozhodčí po celou dobu jejich pobytu; květinářství Chanell paní Hany Novákové a paní Haně Krenkové za krásnou květinovou výzdobu; Štětinovým za dopravu objemných krabic se sponzorskými dary a pomoc při páteční přípravě výstavy; pomocníkům při "stavění a bourání" výstavy - Radku, Janu a Danielovi Šmejkalovým, Miloši Kopeckému, Michaele Ouředníkové, Mirkovi Fabiánkovi za zajištění části výpočetní techniky; Lence Polákové za dopravu sponsorských darů firmy Delikan; Anetce Onrýskové za krásné intrády, kterými doprovázela přehlídku šampionů. Pokud jsem na někoho zapomněla, omlouvám se, v tom výstavním kolotoči jsem nebyla všude a neviděla všechno, i Vaše pomoc pomohla naši výstavu udělat jedinečnou.
Prosím armádu fotografů - dokumentaristů, portrétistů, reportérů - podělte se o své, jistě jedinečné, fotografie, kterými jste zachytili atmosféru výstavy, s ostatními - vložte sem link na svá foto alba, ať se mohou všichni vystavovatelé i jejich kavalíři pokochat. Díky předem.
Také bych ráda poděkovala celému výstavnímu a klubovému výboru - kde všichni bezvadně spolupracovali a fungovali jako sehraný team profesionálů.
Těším se na vás na všechny na naší podzimní klubové výstavě - tentokrát v Brně!
Lenka Pašková
Honza a já vám všem děkujeme za pochvalu i poděkování. Připojujeme se s našimi díky celému týmu organizátorů, spolupracovníků a pomocníků. Výjimečně skvělí byli letos oba zapisovatelé. Výbornou práci odvedl pan Jakub Kadlec (vedoucí kruhu), který nás sice trochu proháněl, ale jeho profesionální přístup, perfekcionismus i podrobná znalost standardu našeho plemene udělaly značný dojem nejen na nás, ale i na oba rozhodčí.
Měla jsem jisté obavy a veliký respekt k osobě pana Marka Sedgwicka, vzhledem k jeho úžasným chovatelským úspěchům. Když oznámil na svém facebookovém profilu posuzování na výstavě v Čechách, jeho zpráva vyvolala pozdvižení doslova kolem světa. Moje obavy byly však liché. Když jsme se potkali v příletové hale v Ruzyni, bylo jasné, že to je nesmírně skromný a empatický člověk. S Tanjou Engel se dávno znají, mají podobné názory na chov. Oba mají určitou vizi ideálního kavalíra. Této své vize se konzistentně drželi během celé výstavy.
Dobrý deň, na Lenkynu výzvu pripájam pár svojich fotografii z celého víkendu a zároveň by som rada ešte raz poďakovala za príjemne strávený víkend. Klobúk dole pred Vami.
https://www.zonerama.com/majamaja/Album/1610421
I já děkuji. Bylo to hektické, ale skvělé, fakt. Překvapilo mne, že i v tak velkém poču přihlášených šlo všechno jak na drátku a proto hluboká poklona všem v pozadí, kdo se o to zasloužili.
Jako účastník hodnotím jako změnu k lepšímu nejen hudbu, ale i fotografa - má grif i oko a v obou dnech nám vždy trpělivě pomohl k co nejfotogeničtější fotce. (Tímto děkuji i všem soukromým fotografům, včetně M. Kasanové výše - já sama mám fotky jen z mobilu a v omezené míře, takže se ráda kochám těmi kvalitnějšími). Mimochodem se překvapivě zlepšila i nabídka obědů :-)
A samozřejmě díky patří i všem účastníkům, protože ti dělají atmosféru. O to více těm, kdo donesli nějakou tu dobrotu do placu (má-li někdo tip pro příště, jak to udělat ještě jinak, lépe, sem s nimi) - až to stáhnu z tabletu, vložím fotky na FB, třeba se i nějakého receptíku dočkáme :-).... i těm, kdo při dogdancingu povzbudili naše holky i v okamžiku, kdy se Figaro rozhodoval mezi nimi a do dáli se vzdalující spřátelenou smečkou.
Těším se na viděnou při další vydařené kavalíří akci
Přidávám link z nedělní Klubové výstavy v Kutné hoře - 15.5.2016
https://picasaweb.google.com/102752048013574687037/6284986186846847153?authuser=0&feat=directlink
... ještě přidám výsledky ze sobotní klubové výstavy, jak jsem je stačil zachytit... bohužel nedělní foto jsem bleskem pokazil, tak pokud má někdo výsledky z neděle, může je sem také dát
Děkuji všem za sdílené linky na jejich fotky - krásné vzpomínky, že?
Musím se ještě zeptat, ... už máte zarámované ty krásné diplomy??
Tak já ještě zarámované diplomy nemám ale tu úžasnou kokardu, velkou jak talíř, mám pověšenou na hodně viditelném místě :D...
Dobrý den, jsou někde ke shlédnutí fotky z výstavy pořízené ,,klubovým,, fotografem? Děkuji.
Prosím kdo mně poradí kde najdu link fotografie z posledni klubové výstavy 14. - 15.5.2016 v Kutné Hoře? Snažila jsem se domluvit s fotografem, ale odkázal mně na klub. Chtěla bych si stáhnout foto mé RU fenky a moji fotku kde jsem vyfocena s kokardou a moji TR fenkou. Děkuji...
Odpovědi se asi bohužel nedočkáme, ani zde, ani na FB. :-(
Dobrý večer, Ivo a paní Rezková,
link na fotografie z klubové a speciální výstavy v Kutné Hoře z května 2016 nenajdete nikde. Fotograf poslal fotografie klubu, tak jak jsme si to objednali. Fotografie jednotlivých pejsků budou přidány na jejich karty v databázi. Kdy to ale bude vám nedovedu říci - práce v klubu je hodně (příprava schůze, bonitace, podzimní výstavy, aktualizace ozdravného programu a řada dalších "drobností") a lidí ochotných ji ve svém volném čase dělat je málo. Přidání fotografií je na tomto seznamu momentálně hodně vzadu, takže musíte být trpěliví.
Fotografie primárně nejsou u fotografa objednány pro vás, ale pro klub jako časo sběrná dokumentace vývoje jednotlivých pejsků, takže se v databázi můžete podívat třeba na dědečka svého miláčka a na to, jak vypadal když mu bylo 9 měsíců, rok a půl a ve třech letech. Že klub dává fotografie členům, a dokonce i nečlenům, k dispozici je takový bonbónek navíc, jistě chápete, že to nelze nárokovat a urgovat.
Paní Rezková, FB není klubové fórum, tam opravdu žádnou odpověď čekat nemůžete.
Hezký večer všem,
Lenka Pašková
Paní Pašková, já se ptala přímo na události Klubové a speciální výstavy. Ale děkuji Vám za odpověď, alespoň vím, na čem jsem ( a to neberte prosím jako výzvu, ale poděkování za Vaší reakci).
Oprava, výtku.