ahoj,chtěla bych se zeptat jestli mužou být v klubu i kavalíři bez Pp?Je mi jasné že se nesmí podílet na chovu,ale zůčasnovat soutěží a setkaní by se mohli.Děkuji za odpověd.PS:mám 4letou kavalírku,ale nemá kamarády stejného plemene.Bydlíte-li v okolí Kr.Pole nebo Kohoutovic a máteli zájem o společné procházky a výlety.Tak volejte na tel.736 658 045
Členství v klubu nemá pejsek ale Vy. Jakožto přítel kavalírů členkou být můžete.
Jinak výlety a slety nejsou pořádány pod hlavičkou klubu. Takže takových akcí se účastnit můžete. Výstav pouze jako divák.
Já jsem také z Brna, čas od času svolávám naše kavalíří kamarády z Brna a jeho blízkého okolí na kavalíří procházky. Jsou to krátké, 2-3 hodinové výlety. Zatím se mi podařilo svolat 2x. Fota jsou k vidění zde: http://z.derylova.panstvi.sweb.cz/index_018.htmDalší plánujeme jakmile zamrzne, nejlíp i trochu nasněží. Jste vítána.
Petra
Můžu vás poprosit jestli byste mi mohla poslat vaše tel.číslo.Já se na net moc často nedostanu.A v pokut budete pořádat nějaký výlet můžete se mi prosím ozvat?Děkuji Marika