Zdravím všechny zájemce o absolvování bonitace, svodu dorostu a zdravotních vyšetření (poslech srdce, kolenní čéšky, oči).
Připomínám, že závěrka přihlášek je 3. června - hlásit se můžete on-line tady na webu: Bonitace/svod/vyšetření 11.6.16, detailní informace najdete: ... zde ...
Těšíme se na viděnou :-)
Ještě připomínám, že pokud mi do neděle nepošlete mailem kopii průkazu původu (PP) - platí pro přihlášené na svod nebo bonitaci - pak vezměte do Srnčí kromě originálu s sebou i oboustrannou kopii PP, předáte mi ji při vyřizování administrativy.
Děkuji předem.
Dobrý večer všem,
pro informaci - platby za svod, bonitaci i všechna zdravotní vyšetření budeme vybírat při vyřizování administrativy, prosím spočítejte si podle propozic, kolik budete platit a připravte si pokud možno peníze přesně, abychom neměli problémy s vracením na velké bankovky. Děkuji předem za pochopení.
Toto se samozřejmě netýká těch, kdo zaplatili předem na klubový bankovní účet. Vás požádám o vzetí dokladu o úhradě s sebou na bonitaci (kdo mi poslal potvrzení o platbě mailem už nic nosit nemusí)
Děkuji všem, kteří na bonitaci, svod a zdravotní vyšetření přijeli - bylo vás tentokrát opravdu hodně ! Výsledky najdete postupně na stránkách Bonitace, svod a vyšetření v Srnčí 6/2016