Tak jsme zpátky z výletu a bylo to zase moc príma - parta skvělých lidí, kavalíři i několik "jiných", báječné počasí, výborné ubytování i stravování a hlavně obrovská chuť všech přítomných se bavit, protože to je to nejdůležitější.
Takže ještě jednou veliké díky Lence Polákové za skvělou organizaci, výboru klubu za uspořádání bonitace a zdravotních vyšetření, Martině a Liborovi Královým za bezchybnou přípravu Psa, dobrého spoluobčana, majitelům kempu za toleranci (ono mít věčně hladové pesany v kuchyni není zrovna hitparáda), Marušce a Milošovi Kopeckým za přípravu tomboly a letos poprvé i mým mladým přátelům, kteří nám pomáhali při všem, co bychom sice asi zvládli sami, ale s jejich přispěním to bylo o mnoho jednodušší... takže díky Lindo W. a Lindo V., Nelinko, Šimone, Lucko a Áďo, Dane, Lůco a všichni ostatní, kteří místo abyste se dožadovali nějaké plánované zábavy, tak jste pomáhali :-)
No a nakonec malá bilance velmi úspěšné tomboly a dražby - do příštího setkání máme za prodej losů 5.930,- a z dražby, (která byla letos opravdu velmi kvalitní) 22.315,- tedy si můžeme dovolit nejen sportovní aktivity a nějaké zajímavé přednášky, ale i praktickou ukázku úpravy srsti kavalírů, na kterou bychom zkusili pozvat Honzu Zdařila, který to umí vskutku "geniálně" :-)
Tak jak? Už si můžeme poznamenat termín příštího setkání v Srnčí - 15.- 18.6. 2017 to tam zase bude drnčet :-)
Míša
Ahojky,
i já moc děkuji za báječně strávený prodloužený víkend, doufám, že jste si ho všichni užili, v našem pestrém programu si našli každý to své a také že jste všichni dorazili domů v pořádku :-) Nakonec vyšlo i počásko za což jsem obzvláště ráda.
Nechci se opakovat, plně souhlasím se vším, co již zmínila Míša, chci jí jen maličko doplnit..... Podařilo se spojit partu lidí, kteří se se zájmem zapojili do všeho co jsme vymysleli. Víte ono není zase tak těžké něco zorganizovat, ale i sebelepší a sebedokonalejší organizace může ztroskotat na nezájmu lidí okolo. Proto chci poděkovat vám všem, co jste přijeli, pomáhali a bavili se, protože bez vás, tak skvělé party kolem kavalírků, by celá akce nebyla tak dokonalá, jaká byla. Díky vám všem :-)
Pár čísílek připojím i já - za celé 4 dny jsme se sešli v počtu 99 lidiček - účastníků a věřte nebo ne, doplňovalo nás 123 pejsků, převážně kavalírů. Musím se omluvit za drobné zmatky při přesunu a přísunu z pátka na sobotu kdy jedni ještě neodjížděli a další již přijížděli a slibuju že příště doplním přihlášku nejen o kavalírky ale také o přesné rasy účastnivších se, abych pak mohla lépe nakombinovat složení ubytovávaných :-)
Také se lehce "vymkla" přednáška a představení výrobků TraumaVET, porotože pan doktor volal a moc se omlouval, že nedorazí, protože že si při pádu z kola zlomil ruku. Ale nebojte se, o tyto úžasné výrobky a jejich využití nepřijdete, jeho přednášku zařadíme na některou z dalších klubových akcí.
A protože je Srnčí opravdu vyhlášenou destinací a již teď přijímají objednávky na příští rok, proto jsme pro kavalíří setkání raději už teď zamluvili výše zmiňovaný termín a to: 15. - 18.6.2017. Nevím jak vy, ale já už se moc těším !!!
http://physiodogacademy.rajce.idnes.cz/KKCHS_TABOR_2016/ je adresa, kde se můžete podívat na fotky z fyzioterapeutického semináře, který se konal v pátek večer. Heslo i přihlašovací jméno je KKCHS a Katka se moc omlouvá, že nejsou kvalitnější...jenže mně přijdou pěkné dost :-)
Míša Čermačka
S tou úpravou srsti skvělý nápad! Termín si sice píšu, ale už teď vím, že bude konflintkní s naší červnovou narozeninovou smrští :-( Budu doufat, že to nějak dopadne...
Zde odkaz na amatérskou fotodokumentaci z mého mobilu: https://www.zonerama.com/Link/Photo/63074954/1721304?secret=89w8R5S0ejW4wj27Ip68t3K76