Poslední prázdninový víkend se bude v ZKO Nymburk konat konat mistrovství republiky kavalírů v agility - v sobotu 27.8.2016 neoficiální závody pro zatím neregistrované týmy pod názvem Mistrovství ČR O agility naději plemene KKCHS a v nedělí 28.8.2016 oficiální Mistrovství ČR plemene KKCHS pro registrované závodníky.
Takže agiliťáci :-) ... rezervujte si tento termín!! Propozice a přihlášku najdete na na webu ZKO Nymburk
Hezký nápad - v červenci jedeme na agility týden, tak kdo ví, třeba bychom se mohli objevit alespon mezi amatéry :-) Kdo se tam chystáte?
(záleží mimo jiné i na datu uzávěrky - propozice jsem tam zatím nenašla).
Už jsou někde propozice a přihlášky? Na webu ZKO Nymburk jsem nic nenašla.
Změna bohužel znamená, že nebudou neoficiální závody pro neregistrované závodníky o titul O naději agility plemene KKCHS, které byly plánovány na sobotu. Na sobotu je přesunuto oficiální mistrovství ČR kavalírů.
Přihlašování registrovaných závodníků je spuštěno na: http://www.kacr.info/competitions/2118
chtela jsem si o tom neco přečíst, ale v odkazu vidím jen Hillsrem cup a mistrovství chodskych psu - o kavalirech v propozicich ani slovo. Nebo koukám spatne?
Jake tam budou úrovně? Co je "zacatecnicka"?
Jeste nemame vyk.knizku.... da se to stihat zařídit
Výkonnostní průkaz: http://www.klubagility.cz/node/default/6. Moje zkušenost je, že byl vyhotoven a poslán do týdne. Zkus zavolat a domluvit se, takže do závodů byste ho mohli mít bez problémů. V propozicích už je uvedeno, že jsou závody i pro kavalíry:
Otevřené běhy se budou oceňovat kokardami, zkoušky medailemi, oba běhy poté i věcnými cenami.
Mistrovství plemene chodský pes a kavalír king charles španěl
Do speciálu MR pro obě plemena se započítává běh Jumping a běh Agility. Proběhne jak vyhlašování jednotlivých mistrovských běhů, tak i součtu, ze kterých vzejde Mistr, I. Vícemistr a II. Vícemistr ČR plemene. Vítěžové budou oceněni kokardami.
Plemeno Kavalír King Charles španěl bude vyhodnoceno bez rozdílu velikostní kategorie - kategorie Small a Medium bude tedy vyhodnocena dohromady. Mistrovství se můžou zúčastnit i jedinci bez průkazu původu, ovšem titul mistr republiky plemene smí získat pouze jedinec s PP.
Před závodem vám pejska změří a zařadí do kategorie SA1. Nemůžu říct, že jsou to začátečníci, ale parkur je jednodušší.
Těším se na viděnou, Dáška
Diky moc, alenevim nevim - o VK mame zazadano, ale myslím, ze na úplne poprve by to chtělo zkusit neco neoficialne...
Dobrá zpráva od Lucie Petirové pro ty, kteří se ptali na možnost přihlásit veterány - kategorie veteránů byla otevřena :-)
tak sice máme za sebou první agi tábor a děti (čtyř i dvounohé) byly moc šikovné, nicméně na oficiální závody to opravdu ještě není (i kdyby stihl ten průkaz dorazit) - škoda, že tam nezůstal aspoň neoficiální běh :-( Tak holt někdy příště
Zdravím, všechny závodníky - tak na takovéhle krásné kokardy se mohou těšit vítězové mistrovství :-)