Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
147  |  70  Michaela Čermáková, 28.6.2016 @ 17:56
5ed1afa2cd142bee3035dead4468f157
3

Všimli jste si, lidi kavalíří, že u průkazu původu pejsků na našich stránkách přibyla modrá řádka, přes kterou se dostanete na další předky? Dohledat generace, které nemáme v průkazu původu, už není žádná věda - kdo umí "klikat", ten se může kochat :-) Možná, že už vám to přijde jako že normálka... každou chvilku se tu objeví nějaké vylepšení, kterého si mnohdy ani hned nevšimneme, ale které nám usnadní život, když něco důležitého hledáme, takže dobrý... ale když přijdeme na nějakou chybu, nejspíš právě u našeho psa, to se hned ozveme jaký že je to šlendrián, protože náš Muf nebyl na národce VD 4 ale VD3...

No a já si myslím, že bychom neměli brát tak strašně samozřejmě něco, co nemá žádný chovatelský klub, tedy maximálně úplné a přehledné stránky s obrovskou porcí informací, ze kterých můžeme vysledovat hodně důležitých věcí. Takže tady veřejně a nahlas děkuji tvůrcům, Liborovi a Martině Královým za to, jak perfektně to pro nás všechny funguje - DĚKUJEME ! :-)

147  |  70  Michaela Čermáková, 28.6.2016 @ 17:58
5ed1afa2cd142bee3035dead4468f157
1

Jo a když přijdeme na nějakou chybu nebo nepřesnost, tak stačí napsat adminovi, aby to uvedl na pravou míru... a je to :-)

1  |  2  Mirek CavalierTeam Fabiánek, 28.6.2016 @ 18:10
Picture
2

Kdyz si predstavim to neskutecne mnozstvi prace toto vse zadat, nezbyva mi, nez se virtualne "hluboce uklonit" pren Liborem a Martinou.

Diky moc za vsechny.

9  |  15  Kačka Kretková, 28.6.2016 @ 18:57
Picture
3

Také se přidávám s pochvalou, pro mě je ten nový rozšířený rodokmen luxusní záležitostí a snad ani nejde popsat, jakou z toho mám radost!! Rodokmeny se prohloubily a více zpřístupnily - předtím jsem si při studiu pořádně poklikala. Mockrát děkuji, je to úžasné a daleko přehlednější, jsem ráda, že to i další oceňují. Mimochodem taky myslím přibylo číslo čipu/tetování, což je paráda a pojistka v případě ztrát a nálezů. Tak teď už jen apel na majitele, aby doplnili ke svým velikánům let minulých nějakou tu fotečku či datum úmrtí a moje srdce zcela zaplesá...

15  |  4  Radka Bartmanová, 28.6.2016 @ 19:26
Picture
1

Už jsem se kochala dopoledne :-) SUPER!

2  |  2  Jitka Vondráková, 29.6.2016 @ 14:15
Picture
0

Připojuji se k vděčným uživatelům stránek a taky moc, moc, moc děkuji za tu mravenčí práci, co pro nás děláte:-) Stránky máme fakt luxusní a prodloužené a propojené rodokmeny mě moc potěšily. Včera jsem klikala celý večer:-) A za sebe ještě chci moc poděkovat za krásnou fotku Garibaldiho ze svodu dorostu v Srnčí. DÍKY!!!

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.