Tak jsem se z toho víkendu konečně vzpamatoval a uvědomil si, že je třeba ještě za tím vším udělat tu správnou tečku. Takže děkuji všem, kteří na naši klubovku dorazili. Snad jste byli spokojení... s novým prostředím... organizací... rozhodčími... Jsem také rád, že klubovka na Slovensku byla také slušně obsazená, takže je vidět, že se dokážeme podělit o vystavovatele naprosto bez problémů. Obě klubovky plus národka a to vše ve dvou dnech a při velmi slušné účasti vystavovatelů. To je moc pěkné.
Velké díky Lence Paškové a Martině Králové - vlastně tu výstavu pro vás připravily a pro obě toho bylo opravdu hodně. Olda Bayer přijel jen proto, aby nám v pátek pomohl výstavu připravit - díky Oldo. Mirek Fabiánek nám zapůjčil notebooky pro zapisovatele a také pomáhal stavět - díky. Magda Pínová "hlídala trávu" - tedy aby nikdo neválcoval umělou trávu kolečky od klecí a pomáhala s organizací - díky. Jitka Kratochvílová si to kompletně celé odseděla ve výstavní kanceláři (nezávidím) - díky. Lenka Weidenhöferová pomáhala stavět i "bořit" - díky. Míša Čermáková to s noblesou odmoderovala a ještě přivezla dvě velké kytky do kruhů - díky.
V kruhu to Lynda Goodgame i Rachel Surman skvěle "pískaly", Katka Šmejkalová a (klidně mě zastřelte, já si nemůžu vzpomenout na jméno druhé zapisovatelky, snad to někdo napraví a já se omlouvám), to krásně všechno zapsaly. A naprosto perfektní stewardi (u nás tedy "jen" vedoucí kruhů), Jakub Kadlec a Marian Puškar, to už byla třešnička na dortu. Všem velké díky.
Já jsem si tu výstavu vlastně moc neužil (pořád bylo co dělat a na koukání do kruhů už moc času nezbývalo). Ale jestli mě tentokrát něco mile překvapilo, tak Martina Kasanová klubu věnovala dva úžasné "kavalíří" květináče a Zuzana a Hana Nováková do nich přivezly krásné květiny. To bylo opravdu moc milé. Díky.
Tak snad to příště bude ještě o kousíček lepší...
( Jestli jsem s poděkováním na někoho zapomněl, není to proto, že si jeho práce nevážím, ale už doopravdy nějak zapomínám. Věřím, že to laskaví čtenáři mého příspěvku napraví...)
Já přidávám fotografie z Klubové výstavy a doufám, že se budou líbit... zde odkaz ... https://photos.google.com/share/AF1QipNl7hVgJ5eB63Q4cXRaQe0s4i1SUzg_CxhOnpQqydiMzJTs-zEzjb9dBOOWCkKXvQ?key=Sk1VVWJLeG12NEhERW5Db1pkNk9sMVpXN2RsSExn
Zdravím, já se ještě nestihla vzpamatovat a ještě mi to pár dní bude trvat, než udělám všechny dodělávky po výstavě a tak jsem ráda, že tečku dělá Libor :-)...... doplním dalších pár lidiček, kterým je také třeba poděkovat:
Druhá zapisovatelka se jmenuje Nikola Pospíšilová, byla to její první výstava a byla nadšená, mimo zapisování jí patří dík za pomoc s rozdělováním cen vítězům. Dál bych chtěla poděkovat Radkovi Šmejkalovi, který se ujal zapisování titulů při závěrečných soutěžích a zvládl všechno to papírování kolem. Lence Polákové, která když nebyla v kruhu, tak zapisovala výsledky do průkazů původu. Dáše Mlýnkové, která nám zpestřila výstavní den super ukázkou agility se svojí veteránkou Mayou - prý pookřála, když vyšla z kruhu a uviděla překážky, je to veteránka s "V". Petře Víškové, která zajistila vytištění plachet na zápis výsledků, abyste měli přehled.
Chci poděkovat naprosto všem zúčastněným, protože jste po sobě nechali halu tak uklizenou, jak byla před začátkem výstavy, což sklidilo obdiv a ocenění u majitelů haly - to tam ještě nezažili! Díky!
A to nejlepší na konec - díky Liborovi za jeho art deco nápady, které dotáhl k dokonalosti v katalogu, diplomech, plakátech, označení kruhu a na "vítací" plachtě, bez toho by výstave neměla ten správný šmrnc ;-) ... velké DÍKY!!!
Já taky, já taky :-) Vřelé díky všem, kteří přijali naše pozvání a zúčastnili se klubové a národní výstavy v Brně. Byl to krásně prožitý víkend ve společnosti lidí, které mám moc ráda a jenž občas vidím častěji než vlastní rodinu :-)
Speciální poděkování bych ráda touto cestou předala paní Líbě Dosedělové, která nám v pátek pomáhala chystat klubovku a v neděli naprosto dokonale stíhala zapisovat všechna "moudra", která jsem trousila v kruhu ... a že jich bylo! :-) Už se těším na příště... třeba 27.listopadu od 14.00 v hotelu Svornost na Praze 10, kde bude mimo setkání chovatelů a majitelů kavalírů také probíhat předání cen za TOP kavalíra ČR 2016 a za vítězství v soutěži Kavalír ve fotografii, kterou již druhý rok vyhlašuje Mirek Fabiánek na facebooku.
Míša Čermačka