Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
45  |  45  Běla Sochorová, 28.9.2016 @ 20:59
Picture
1

Milí vystavovatelé a příznivci klubového dění kolem výstavy Zetor v Brně.Chtěla by jsem reagovat na výstavu ktré jsem se letos nemohla účastnit z důvodu dvou porodů mých fen ,které jsem nemohla opustit. Celé dění sleduji s povzdálí,hltám informace a postřehy,které ke mě docházejí.Dojem na mne zanechávají velmi pozitivní informace s pocity, že jsou mezi námi krásné vztahy které přispívají k tomu,aby všichni,kteří přiložili ruce ke společnámu dílu ,mají srdce na pravém místě.Musím vyjádřit velké poděkování všem těm které jmenoval Libor Král,který poděkoval těm,kteří se zasloužili svojí přípravou o to,aby byla výstava na takové úrovni jak,jsme si přáli.Vyslovil za mne to co cítím za povinnost vyjádřit i já .Nebudu opakovat jména,byla vyslovena a tak všechny ty jmenované vnímám ,jako úžasnou obětavou partu,kterou velmi uznávám,moc všem děkuji za jejich soudržnost a přeji si,aby nám ještě dlouho vydrželo společné pouto.Ještě předesílám,že Libor zapomněl sám na sebe a to nemohu přejít jen tak.Libore bez tebe by výstava nemněla takový půvab,mimo jiné i s tvými grafiky.Nejen já jsem ti nesmírně vdečná, že tě máme-slova díky je asi málo,ale,ty víš sám oč tu běží.Přeji vám všem,aby z této výstavy vzešel dobrý pocit společného dojmu z vydařeného výstavního dne.Krásné na tom je jak ukazují foto záběry a úžasné momentky Luďka Novotného s výběrem Evy Novotné-kterým mimo jiné patří také vřelé díky za zveřejnění.

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.