Dobrý den, před 3 měsíci jsem se rozloučila se svou milovanou fenkou Laky ( king charli spanel ), k deseti rokům ji chyběl měsíc. Moc mám chybí pejsek, myslela jsem si, že už žádného nechci, ale čím dál tím více, mi pejsek moc chybí. Tak jsem se chtěla zeptat či by mi někdo nedaroval anebo za symbolickou sumu nenabídl pejska. Finančně na tom nejsem moc dobře. Toužila bych opět po kavalirkovi, ale budu ráda i za jakékoliv plemeno. Moc děkuji za ozvy. Šárka.
Dobrý den paní Vrbová,
existuje spol Naděje Charlie, která se stará o starší, staré, nalezené kavalíry, kterým hledá nový domov. Posílám vám kontakt, zeptejte se, zda právě neřeší adopci. kavalir.charie@gmail.com , Tel: 732 322 224
Přeji vám dobrý výběr, snad se pro vás kavalírek někde najde.
Jitka Kubíčková
Dobrý den paní Vrbová,
existuje spol Naděje Kavalíra Charlie, která se stará o starší, staré, nalezené kavalíry, kterým hledá nový domov. Posílám vám kontakt, zeptejte se, zda právě neřeší adopci. kavalir.charie@gmail.com , Tel: 732 322 224
Jitka Kubíčková
Dobrý den paní Vrbová,
existuje spol. Naděje Kavalíra Charlie, která se stará o starší, staré, nalezené kavalíry, kterým hledá nový domov. Posílám vám kontakt, zeptejte se, zda právě neřeší adopci. kavalir.charie@gmail.com , Tel: 732 322 224
Jitka Kubíčková