Měla bych dotaz,zda bude zveřeněn návrh klubů na rozhodčí pro výstavy na rok 2018.Děkuji
Letos podával, dle dohody mezi kluby, návrh na rozhodčí Klub chovatelů KaKCHS Praha. Konečná delegace je ovšem zcela v kompetenci pořadatelů výstav.
Děkuji Míšo za reakci,dotaz jsem podávala i na pražský klub.,Bývalo to v zápisnici ze schůzí,ale ty od června zase nefungují.Je to sice orientačně,ale loni se to moc neměnilo.
Tak už mám odpověď-v klubovém zpravodaji,který jsem obdržela včera je tato zpráva:Návrhy posuzovatelů na MVP a NVP 2018: MVP: 3.2.18 DUO BRNO H.Dvořáková,4.2.18 DOU Brno Mrs Helene Liatis Řecko,22.4.18,Č.Budějovice B.Sochorová,6.5.Praha Tomáš Kučera,20.5.18 ing.H.Kovaříková,24.6.18 Intercanis Brno.R.Kubeš,26.8.17 InterdogBohemia Ml.Boleslav Z.Brotánková,7.10.18 Č.Budějovice N.Klírová ,3.11.PrahaA.Koštálová,4.11.18 Praha Petr Řehánek NVP:8.4.2018Ostrava Z.Kliment/ve skutečnosti.p.Dolejšová,1.7.18 Klarovy M.Čermáková,15.7.M.Boleslav B.Ovesná,23.9.18 MS Brno RNDr J.Ovesná. PF a hodně výstavních úspěchů.
Zdravím a upřesňuji - předběžnou delegaci jsem obdržela od pořadatelů dvou národních výstav - v Klatovech a v Mladé Boleslavi. Protože se jedná o dvě po sobě jdoucí výstavy(konec června Klatovy, polovina července Boleslav), přijala jsem pozvání pouze do Boleslavi. Míša Čermáková