Přátelé, několik z vás vzneslo dotaz, jak se platí svod, bonitace a zdravotní vyšetření (srdce, oči, pately). Ptáte se správně, protože v propozicích akce jsme to neuvedla.
Tedy platbu proveďte předem na účet klubu: 2000689572 / 2010, variabilní symbol zadejte 16062018, do zprávy pro příjemce napište vaše jméno a co platíte. Např.: Pašková, 2 oči, 1 bonitace, 2 srdce, 1 pately. Nebo můžete zaplatit na místě v hotovosti, pak vás poprosím, abyste si přinesli částku pokud možno přesně, abychom se vyhnuli potížím s vracením na velké bankovky.
Děkuji a těším se na viděnou v Srnčí.
Přátelé, připomínám termín uzávěrky přihlášek na svod, bonitaci i zdravotní vyšetření srdce, očí a patel: 1. června 2018. Vypadá to ještě daleko, ale čas rychle utíká a termín je těsně před klubovou výstavou, proto nenechávejte zadání přihlášky na poslední chvíli, abyste přihlášku v před výstavové euforii nezapomněli zadat :-)
Lenka
Zdravím, přátelé,
mám dotaz. O víkendu na výstavě mi někdo hlásil, že na bonitaci nepojede do Srnčí, ale až na podzim v Praze a tím pádem nepřijede ani na zdravotní vyšetření. Domluvili jsme se, že mi to ještě napíšete do mailu, ale zatím mi nic nepřišlo. Protože je už po uzávěrce přihlášek a bonitaci i vyšetření začínáme připravovat, potřebovala bych informaci, o koho se jedná, abychom netiskly papíry zbytečně.
Jediné, co si z našeho rozhovoru o víkendu pamatuji je toto a ještě, že se jednalo o sympatickou dámu :-). Tak prosím o informaci buď do mailu nebo jiným komunikačním kanálem. Děkuji :-)
Prosím všechny zájemce o SVOD a BONITACI, aby mi poslali mailem kopii PP dokonce tohoto pracovního týdne. Pokud kopii nepošlete mailem, vezměte ji s sebou do Srnčí. Jestli jedete pouze na zdravotní vyšetření, kopii PP neposílejte, vezměte ale s sebou originál.
Zdravím všechny účastníky zájezdu :-)
Protože zájem o zdravotní vyšetření, zejména srdce, je velký a přihlášených kavalírků na ně tedy mnoho, nelze stihnout všechna vyšetření srdce a patel během dopoledne a musím vás proto rozdělit do skupin, abyste zbytečně nestáli ve frontě (časy pro 2.a 3. skupinu jsou orientační). Vyšetření srdce a patel bude probíhat nad jídelnou v 1.patře, pokoj č. 8.
Skupiny na vyšetření srdce a patel: 1. psi, kteří jdou na bonitaci - vyšetření hned ráno před bonitací - od 9:00
2. psi, kteří přijeli jen na vyšetření - po psech, kteří jdou na bonitaci - cca od 10:30 hod.
3. psi, kteří jsou v Srnčí na pobytu - vyšetření odpoledne, cca po 14 hodině
Vyšetření očí bude probíhat od 9 hodin ve vinárně - vchod ze strany budovy od parkoviště.
Doplňující informace:
PŘIPOMÍNÁM, všem kdo jedou na SVOD a BONITACI a neposlali mi PP mailem, aby vzali ORIGINÁL a KOPII s sebou.
Mailem už nic neposílejte.
Jestli jedete pouze na zdravotní vyšetření, vezměte s sebou jen originál PP.