Chtěla bych touto cestou poděkovat za výbor klubu všem sponzorům, kteří přispěli svými krásnými a hodnotnými sponzorskými dary, které obohatily naše jarní výstavy. Velice si vážíme Vaší laskavosti a děkujeme za Vaši podporu !
omlouvám se a doplňuji:
na sobotní výstavu nám čísla dodala firma AKINU,
firma Orion dodala vzorky kloubní výživy a šamponu, které byly poskytnuté proti e-mailovým adresám
a hlavně jsem zapomněla na firmu Alexandr Kuba, zakázková výroba, www.alexk.cz, vystavnivoditka.cz, která nám dodala trička pro všechny kategorie handlingu a ceny do finálních kruhů
Děkujeme, velice si Vašich darů vážíme!
Ráda bych se poptala co se stalo se sponzorskými dary co jsem vytvářela pro posuzovatele. Jedná se o snídaňový set, talířek s hrnečkem. Jeden s TR kavalírem, druhý s BH kavalírem. Byly dárky předané nebo je někdo rozbil, zapomnělo se na ně? Stává se z toho tradice, že se musím poptat kam se dárky dostaly.
Jitka Kubíčková
Jitko, nevím sice na co narážíš, ale v odkazu je odpověď:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015542146...
Lenko, na Faceboku ?? Odkaz cos uvedla mi hlásí .. Požadovaná stránka se nedá zobrazit. Může být dočasně nedostupná, odkaz smazán ..
Opravdu o ničem nevím, jinak bych se neptala .
Norma Inglis - Some souvenirs and irresistible items in the silent auction at the Czech Cavalier Club show lol