Touto cestou bych chtěla za sebe poděkovat bývalé bonitační referentce, Lence Paškové, za její práci pro klub. Udělala spoustu práce nejen jako bonitační referentka, ale i při přípravě klubových výstav. Vždy se mi s ní dobře spolupracovalo a bylo na ní spolehnutí. Děkuji Leni...
Já se musím k poděkování také připojit. Díky za skvělé fotky z výstav a bonitací, za poctivě zpracované články o plnění zdravotního programu do ročenek. A také za super práci při přípravě prvních klubových výstav v "po-krenkovské" éře výstav našeho klubu.
Ahoj Martino a Libore, děkuji Vám moc za uznání, pracovalo se mi s vámi výborně a budu na ta léta mít na co vzpomínat :-). Libore, když budeš potřebovat fotku kavalíra pro své tvoření, dej vědět, archiv jich mám plný :-)
Věřím, že můj nástupce nebo nástupkyně skočí do práce bonitační rovnýma nohama, s nadšením a novými nápady (třeba jak přesvědčit lidi, aby vyšetřovali svoje kavalíry a výsledky vyšetření posílali klubu, protože tam jsou platnější ještě víc, než u nich doma v šuplíku :-) ).
Také chci poděkovat za uznání a pochvaly všem, kteří jste mi psali sms, SZ ,... takovou zpětnou vazbu nedostává člověk často. Díky!
Všem hodně zdaru a zdraví a kavalírům zvlášť !! .... a nejpozději na klubovce se na vás těším ;-)
Lenka