Přihlásila jsem oba naše pejsky přes on-line formulář, vše OK a snadno, děkuji. Nevím však, kolik se platí za přehlídku vítězů, kam jsem on-line vložila GrandCh Callegana RCV. Poraďte mi, prosím.
Ahoj Olgo,
Na této klubové výstavě se přehlídka vítězů nekoná, byla na klubovce v červnu. Tato třída není uvedena v propozicich.
Hezky den. Lenk
Ahoj Oli, Lenka Pašková byla rychlejší, má pravdu, přehlídka vítězů se konala v červnu ve Dnebohu, na klubové výstavě v Kutné Hoře v září není nikde uvedeno, že by měla být, proto se na ní nelze přihlásit a ani vkládat dokumenty. Hezký den, Lenka Poláková
Děkuji vám, milé Lenky. V propozicích přehlídka vítězů není, v on-line přihlášení je - a on-line přihláška mi přišla potvrzená následovně :
"Potvrzení požadavku na zápis psa do Golden Oldies CZ
Dobrý den,
klub obdržel z vaší emalové adresy následující požadavek. Pokud nepochází od Vás, tak tento email ignorujte.
Požadavek potvrdíte navštívením následující adresy:
<!%= confirmation_member_request_url(id: @member_request.stamp) %>
Kliknutím na výše uvedený odkaz zároveň vyjadřujete svůj souhlas s pravidly využívání servisu CKCS klubu Čech, Moravy a Slezska a že jste si přečetli ustanovení "Podmínky používání" které jsou zveřejněny na klubovém webu.
Zápis psa do:
Golden Oldies CZ
CKCS klub Čech, Moravy a Slezska
( na tento mail neodpovídejte ) "
Bohužel žádného psa do Golden Oldies přihlásit nemohu/nemáme, na výstavu bych přihlásit chtěla.
Zdravím Olgo,
potvrzení tvojí on-line přihlášky proběhlo v pořádku. A protože je to od tebe i potvrzená, tak ti musel přijít mail potvrzující přihlášení psa na výstavu. Jinak to ani není možné. Tyto potvrzovací maily tvoří automat na základě zadaného požadavku. A protože jsi zadala výstavu, musel ti i dojít ten správný potvrzovací mail. Já jsem sice zastáncem názoru, že počítače si žijí tak trochu vlastním životem, ale toto je i na mně trochu sci-fi. Spíš se přikláním k myšlence, že se jedná o starý mail, z doby, když jsi hlásila někoho do golden oldies.
Tyto potvrzovací maily a kliknutí na odkaz, který obsahují, jsou moc důležité, protože jen tak mám jistotu, že přihláška ( na cokoli, co se přihlašuje on-line) je opravdu od toho majitele a ne od nějakého vtipálka. Proto je tam také napsáno: " klub obdržel z vaší emalové adresy následující přihlášku. Pokud nepochází od Vás, tak tento email ignorujte."
Takže pokud se tobě, nebo komukoliv jinému stane něco podobného, řiďte se výše uvedenou větou, která je i součástí každého potvrzovacího emailu.
Ahoj Martino,
děkuji Ti. Potvrzení mé on-line přihlášky proběhlo, jak píšeš, v pořádku, jenom Callegan je přihlášený do přehlídky vítězů, která se nekoná. Text e-mailu potvrzení přihlášky byla kopie textu CTRL-C, CTRL-V, printscreen ze 13. 8. 2018 mohu doložit nebo Ti přeposlat. Třeba nejsem sama, kdo chtěl pejska přihlásit na přehlídku vítězů a on-line systém přihlašování mu tuto možnost nabídl, avšak cena už dohledat nešla. Proto jsem vznesla dotaz. Jak mám teď odhlásit Callegana z neexistující přehlídky vítězů do třídy vítězů ?
Zdravím,
tak mi to nějak nedalo a kouknul jsem se na můj potvrzovací mail a ejhle … přišel mi ten samý potvrzovací mail jako paní Olze. Přitom jsem naší Elišku hlásil do otevřené třídy. Při potvrzení mailu jsem si to neuvědomil, že tam je nějaký IT šotek. Tak nyní jen doufám, že mi přijde správný vstupní list do otevřené třídy :-). Jak já s oblibou říkám, tak tam asi pronikli Japonci … Onoseto a Samoseto :-)
Dobrý den,
mám dotaz k parkování, u koho/kde se dá udělat rezevace parkování na pivovarském dvoře a komu a kde se bude platit?
Děkuji za odpověď. Lenka Pašková
Vážení vystavovatelé, dnes dorazily sponzorské dary od firmy Iridog paní Ireny Červeníkové - iridog.cz, se kterou se nám podařlio navázat úzkou spolupráci, za kterou jsem opravdu moc rádi. Děkujeme za luxusní dary do závěrečných soutěží, opravdu se máte na co těšit!!!
Krásné jako vždycky a ještě barevnější, v tom se kavalírkům bude líbit :-).
Mám dotaz, bude mít Irenka v Lorci i stánek, jak mívala vždycky? Abych věděla, kolik peněz si mám s sebou vzít :-) Díky za informaci.
Ahoj Lenko a všichni, ne Irenka letos nabídky pro vlastní stánek nevyužije. Ale kdo ví, třeba příští rok svými krásnými výrobky naše klubové výstavy obohatí. Na této výstavě nezbývá než její luxusní výrobky vyhrát :-)
Obrovské díky patří všem sponzorům, kteří na naší poslední letošní klubovku věnovali krásné dary a to:
Yoggies, Český výrobce granulí lisovaných za studena - ceny pro závěrečné soutěže, vzorky krmiv pro přihlášené psy
AKINU, e-shop pro všechny chovatele domácích miláčků - ceny pro závěrečné soutěže
Iridog, Módní a bytové chovatelské potřeby pro psy a kočky - ceny pro závěrečné soutěže
Měšťanský Pivovar Kutná Hora - dárková balení pro vítěze výstavy
Michaela Ouředníková, chovatelská stanice Krásná louka - ceny pro třídu štěňat
Pejsek a Kočička, Chovatelské potřeby pro psy a kočky - ceny pro třídu dorostu
Jana Indrychová, Bylinky pro zvířata - ceny pro CAC
Ivana Bartmanová - ceny pro BOJ, BOV, BOS a BOB
manželé Siegrovi, chovatelská stanice Arušava - ceny pro nejlepší veterán pes/fena
manželé Pavelkovi, chovatelská stanice Charle´s Angels - ceny pro nejkrásnější dorost pes/fena
Hana a Zuzana Novákovy, chovatelská stanice Prokopská hvězda - květinová výzdoba
Dance and Jump - ceny pro soutěže Dítě a pes, Juniorhandling, Seniorhandling
foto: nejlepší veterán pes/fena