mam dotaz na webmastera, ovsem pokud tu nekdo takovy je. Hledala jsem email ale nikde neni.
Takze, nechcete trochu vylepsit diskuzni forum??? po zadani prispevku a kliknuti na "odeslat" se jakoby nic nestane, neobjevi se ani treba slovicko "odeslano". A pak se divte ze muj predchozi prispevek tu je X-krat. Kdyz uz neco delate tak to delejte poradne...
Zdravím Lucko,
tak jak popisujete se aplikace rozhodně chovat nemá. Testoval jsem to teď ze všech prohlížečů které mám k dispizici, ale chybu, která se projevila u vás, se nepodařilo zopakovat. Takže chyba nemusí být nutně na straně serveru. Bylo by dobré, pokud budete mít chvilku času, odeslat z vašeho počítače nějaký testovací příspěvek do fóra (pak ho smažu). Nejlépe po restartu vašeho prohlížeče. Pokud se objeví stejná chyba dejte vědět, určtě to vyřešíme. A možná by bylo v budoucnu dobré místo té poslední věty vašeho příspěvku zaslat nějaké relevantní informace: jaký požíváte prohlížeč, jeho verze a jaký operační systém a tak. Kdyby se totiž ukázalo, že chyba je v prohlížeči ...
Pokud jde o váš předchozí příspěvek, těžko vám tady někdo poradí, když ty zoubky nevidí. Myslím, že nejlepší bude, když se zastavíte u veterináře. Ten vám řekne jestli ještě počkat nebo ne. I když se zoubky nekývají, nemusí nutně držet tak pevně, aby se muselo štěňátko uspávat. Naše fenka měla podobný problém a veterinář jí zub vytáhl, že ani nevěděla, že se něco děje. Takže není se čeho bát. Naopak problémy můžou nastat, když tam ty zuby necháte příliš dlouho.
pěkný den
váš webmaster :-)
take zdravim,
mam IE 7 a nemyslim si, ze by chyba byla u me :-)
super, tak dneska to funguje. Jen doufam, ze to nebude fungovat jen kazdy lichy den :-)
S pozdravem Lucka
často bývá chyba mezi klávesnicí a židlí :)
Renata: zřejmě znáte z vlastní zkušenosti :) U mě žádný problém není a nikdy ani zatím nebyl mezi klávesnicí a židlí, my si spolu rozumíme až moc dobře :)