V sobotu večer uvádí program ČT 1 pořad "Hodina pravdy".
Jedním z hlavních hrdinů úkolu pro jednu z rodin by měl být kavalír. Úkol bude předvádět Katka Lachová a Archie od Hlučínského jezera. Pěkný zážitek. Lenka ž.
chci se zeptat, proč majitelka přenechala BT pejska té rodině? To k němu neměla žádný vztah po dvou letech? Nebo se jí už nehodil? Nevíte o tom někdo něco?
Pejsek je zpátky u chovatelky, dokonce byl v sobotu na výstavě. Byl to prý jen hezký konec pro diváky.Alespoň takto mi to chovatelka sdělila. Jitka
obcas se stane, ze chovatel ma psy jen na mnozeni takze po dvou ani vice letech k nim nema vztah, nechapu to, ale co se da delat. Psa neznam, ale kdyz ve dvou letech neni nauceny venku se vencit tak je videt, ze chovatel se o nej opravdu nezajima. zdal se mi take na kavalira dost apaticky a to ze nereagoval na hracku jsem u kavalira videl poprve. "chovatel" by se mel zamyslet.
Když psa neznáš,tak ihned nekritizuj. Moje kavalírka by hlavně udělala nejdříve pořádný randál a pak by asi byla taky apatická,myslím doslova apatická,kdybych ji nechala u cizích. A hračky si taky vybírá . Za některou je jako smršť a některá ji vůbec nezajímá! Přidej svůj názor,ale hlavně se příště podepiš,ty anonyme.Pavlína
hezký den, chci jen říct že trochu souhlasím s anonymem, řekla bych , že neodsuzoval psa, ale chovatele, jinak pes byl nádherný to ano, bt se mi moc líbí, ale taky si nedokážu představit dát pryč dvouletýho psa...
hezký? no nevím...
všichni lidi si myslejí o paní chovatelce jak je bezcitná a dá jentak pryč dvouletýho psa. Hezký konec si představuji rozhodně jinak!!!
Nebudu reagovat na chovatelku. Pouze podotknu že moje kavalírka se o hračky nezajímá a nikdy nezajímala, hraní jí prostě nic neříká. A kdybych jí hodila něco at to donese podívala by se na mě jestli jsem se nezbláznila. U kavalírů víc než u jiných plemen platí, že každý má jinou povahu a nic v tom nehledejte. Někteří jsou hraví jiní zase klidnější.
Opravdu nevíte mnoho o tomto pořadu a jak se všechno seběhlo.Zkusím ve zkratce toto napsat.Byla jsme dotázána zda nevím o starším kavalírovi s dobrou povahou ,který by se hodil do tohoto pořadu a eventuelně by mohl zůstat u nové rodiny.Jelikož jsem nevěděla o jiném starším kavalírovi obrátila jsem se na paní Diblíkovou.V žádném případě si nemyslete ,že se ho chtěla za každou cenu zbavit.Ověřovala si u koho by měl být,v jakých podmínkách.Paní produkční samozřejmě nemohla říci vše a proto opravdu váhala zda psa opravdu propůjčí.Nakonec se dohodli ,Barnabáš dostal výbavu do světa samozřejmě i s krmením na které je zvyklý.Pobyt pejska u nové rodiny jste viděli.Konec natáčení pořadu již sledoval můj přítel ,který věděl již 2 dny že Barnabáš u nás přespí jednu noc / jelikož právě byla výstava ve Vinoři kde paní Diblíková vystavovala / protože si rodiče nechtějí pejska nechat.Chlapec který s ním cvičil to ovšem nevěděl a byl z toho opravdu špatný.Nebyl k utišení,tak ho měl rád.S Barnabášem přivezl přítel i všechny granule ,které mu chovatelka dala sebou .Dovedete si jistě představit,že někteří psi jsou citlivější na jakoukoli změnu jídelníčku a proto mohlo psa prohnat to co dostával.Zákusky asi nejsou nejlepší krmení pro psa. U nás spal jednu noc a byl naprosto v pohodě.Veselý ,ráno nastoupil s radostí do auta a vydal se směr domů.Opravdu je velmi lehké odsoudit hned každého.Podle mně je horší zbavit se starého veterána či veteránky ,který již není a nemůže být využit k chovu.Prostě vyždímat a když už nic ,tak ať jde.
Tak jsem si početla-Daně děkuji,že napsala jak to bylo a samozřejmě i Jitce Kratochvílové.To se to pane mluví když nikdo neví o věci hlavu ani patu,a hlavně se neumí ani podepsat.Barnabáš je spokojený a pěkný kluk.Tři týdny po natáčení dodělal Junioršampionát a na bolavé bříško po větrnících si už ani nevzpomene.Těm lidem pomohl vyhrát věci za 400 000 a nedali mu sebou ani pelíšek,který mu koupila Ostravská televize-no bez toho se obejdem.Jen toho malého Jakuba mi bylo líto.A než někdo kritizuje měl by se především zeptat na fakta-že dámy!
Dobry den,mohl by nekdo vysvetlit o co v te soutezi slo?Tedy jaky ukol???Dekuju:-))